NOVI NAPADI NA VUČIĆA IZ HRVATSKE: Smeta im istina o zločinima nad Srbima koju je predsednik pokazao svetu

novosti online

05. 08. 2022. u 13:07

NA jučerašnji dan, pre 27 godina, napadom na Knin u zoru počeo je dugo pripremani egzodus Srba iz Krajine, najveće etničko čišćenje u Evropi posle Drugog svetskog rata, tokom kojeg je, uz prećutnu saglasnost međunarodne zajednice, sa svojih vekovnih ognjišta proterano više od 250.000 ljudi, 1.881 ubijen i nestao, a srpske kuće i crkve popaljene.

НОВИ НАПАДИ НА ВУЧИЋА ИЗ ХРВАТСКЕ: Смета им истина о злочинима над Србима коју је председник показао свету

Foto: Novosti

Hrvatski mediji ne prestaju sa skandaloznim optužbama i sramnim izjavama, potirući najveći zločin nad jednim narodom, pa i danas na naslovnim stranama nastavljaju sa uvredama na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Miro Bulj, gradonačelnik Sinja, izjavio je danas, na godišnjicu zločinačke Oluje, da je tvrdnja Srbije o Oluji kao najvećem etničkom čišćenju "velikosrpska četnička politika", preneo je portal Index.hr.

- Mi moramo znati da je Vučić bio četnik i da je pozivao ljude srpske nacionalnosti u Hrvatskoj da ubijaju i kolju svoje ljude. To je više nego sramotno, ali je hrvatska akcija Oluja bila oslobodilačka, sto posto ispravna i veličanstvena - kazao je Bulj.

Foto: Printscreen

Važno je napomenuti da predsedniku Srbije nikad niko u porodici nije bio u četnicima, a da su u Čipuljiću kod Bugojna ustaše u oktobru 1992. godine srušile i spalile sedam kuća porodice Vučić. 

Ustaše već duže vreme vode sramnu kampanju protiv Vučića i Srbije, služeći se najbolesnijim uvredama i lažima, a sve zbog toga što Srbi više ne ćute o svojim žrtvama, već ih pominju i pamte.

Ali ono što je važno je da Srbima više niko ne može da zabrani da govore i da se sećaju svih stradanja, od Jasenovca i Jadovna do Oluje i Bljeska.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (35)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!