"NE PADA MI NA PAMET DA DEMANTUJEM VAŠE LAŽI SVAKI DAN!" Vučić umoran od izmišljotina Nove S i N1 - Javite mi kad Vlahović potpiše ugovor

Novosti online

25. 06. 2022. u 16:00

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je umoran od laži koje o njemu serviraju TV Nova S i N1.

НЕ ПАДА МИ НА ПАМЕТ ДА ДЕМАНТУЈЕМ ВАШЕ ЛАЖИ СВАКИ ДАН! Вучић уморан од измишљотина Нове С и Н1 - Јавите ми кад Влаховић потпише уговор

foto: printskrin/TANJUG

- Ne pada mi na pamet da demantujem vaše laži svaki dan! Umoran sam od laži, umoran sam od toga da je moj sin menadžer fudbaleru Vlahoviću! Javite mi kad Vlahović bude potpisao novi ugovor da znam koliko mi je sin zaradio. Samo se pitam dokle te laži mogu da idu - rekao je Vučić.

Predsednik je, takođe, negirao da su njegove reči o letovanju na moru bile upućene građanima, već stranima liderima koji su se hvalili da će ići na more na egzotične destinacije.

- Neki u okruženju od stranih lidera razmišljaju kako će ići na more, u Španiju ili Portugal, a ja ih pitam da li su rešili probleme sa strujom i gasom. Dobro ovaj jedan nema problema sa gasom, pošto gasa i nema. Naravno da će građani koji imaju novca ići na more, ali ja ih pozivam da deo odmora provedu i ovde - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna