GLIŠIĆ: Šormaz se obraća preko medija koji služe za satanizaciju predsednika SNS-a i Srbije (VIDEO)

V. N.

06. 05. 2022. u 14:10

NE bih da komentarišem egzibicioniste koji se obraćaju sopstvenoj stranci i javnosti putem medija koji isključivo služe demonizaciji iste te stranke i njenog predsednika. Ko god je sam sebe predložio, poput ovog jednog, sigurno neće biti ministar. Ti koji su se sami kandidovali sto odsto neće dobiti podršku stranke!

ГЛИШИЋ: Шормаз се обраћа преко медија који служе за сатанизацију председника СНС-а и Србије (ВИДЕО)

Foto P. Milošević

Tako je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić reagovao na izjavu svog stranačkog kolege Dragana Šormaza, koji je u intervjuu za list "Danas", između ostalog, rekao da je "vreme da bude angažovan u izvršnoj vlasti".

Šormaz je naveo i da je "njegov odnos sa američkim ambasadorima, zvaničnicima, kongresmenima, senatorima već deceniju na veoma visokom nivou, a kakav je njihov odnos prema meni vidite i sami, samo to nije na meni da komentarišem".

Glišić je za TV Pink ironično rekao da je Šormaz "veoma uspeo u životu time što je stigao do naslovne strane Danasa":

- Oni koji to rade moraju da znaju da smo mi u stranci veoma, pod znacima navoda, oduševljeni kada čujemo da se neko predsedniku stranke, stranci i njenim članovima obraća preko medija koji 24 časa demonizuju predsednika države, njegovu porodicu.

Da li će Vulin biti deo Vlade odlučiće Srbi i predsednik

U istom intervjuu Šormaz je "prozvao" i dosadašnje koalicione partnere naprednjaka u izvršnoj vlasti. On je naveo da sledeća Vlada Srbije mora biti proevropska i da zato u njoj nema mesta za SPS Ivice Dačića i Pokret socijalista Aleksandra Vulina, ali ni Stranci slobode i pravde Dragana Đilasa, iako se zalaže za sankcije Rusiji i ulazak Srbije u EU.

- Samo prebegli dosovac može u istu rečenicu ili vladu da stavi Aleksandra Vulina i Dragana Đilasa. Žuti ološ se ne menja, pa u kojoj god da je partiji - uzvraćaju iz Pokreta socijalista. - Da li će Aleksandar Vulin biti u vladi odlučiće Srbi i predsednik svih Srba Aleksandar Vučić sa našim predsednikom Aleksandrom Vulinom. Ali jedna odluka je već doneta, Dragan Šormaz, NATO lobista i prebegli žuti ološ, nije ni u Skupštini Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)