BIVŠI GOLMAN PARTIZANA PREPORODIO "ORLOVE": Konja je pod Omerovićevim vođstvom izašla iz zone ispadanja

O. M.

15. 03. 2024. u 10:48

KARAGUMRUK dočekuje Konju u prvoj utakmici 30. kola turske Superlige. Meč je zakazan za 19 časova i 30 minuta na Olimpijskom stadionu Ataturk u Istanbulu.

БИВШИ ГОЛМАН ПАРТИЗАНА ПРЕПОРОДИО ОРЛОВЕ: Коња је под Омеровићевим вођством изашла из зоне испадања

Foto: Profimedia

Fatih Karagumruk nema pobedu u poslednja četiri kola u Superligi. Posle dva remija usledila su dva poraza, od kojih je ovaj drugi bolnih 1:5 protiv Trabzona na obali Crnog mora.

U međuvremenu, Karagumruk je priredio senzaciju u četvrtfinalu Kupa Turske, eliminisavši Galatasaraj pobedom od 2:0 u gostima. Ovaj rezultat je posebno šokantan kada se zna da se Karagumruk bori za opstanak, a Galata za naslov i pritom se "Fatihovi potomci" oslanjaju uglavnom na domaći teren, jer su na strani sakupili samo šest bodova.

S druge strane, Konjaspor zauzima 14. mesto u ligi sa 32 boda. Klupu "orlova" u januaru je preuzeo nekadašnji golman Partizana i reprezentacije SFRJ Fahrudin Omerović i oni od tada beleže znatno bolje rezultate.

Ostvarili su pet pobeda, četiri remija i tri poraza. U prvenstvu su izgubili samo dve utakmice za devet kola, a u prvih 20 kola čak devet puta su poraženi. Uspeli su da stignu i do četvrtfinala Kupa gde ih je zaustavio Bešiktaš.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,87)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!