DRAGAN ČIČA: Bešiktaš pretnja po lidera

G. K .

01. 03. 2024. u 09:41

Kolega, novinar “Sport kluba”, tipuje parove turskog prvenstva

ДРАГАН ЧИЧА: Бешикташ претња по лидера

Profimedia

MOJ TIP

Kasimpaša – Sivas 3+

Ankaragudžu – Istanbulspor 1

Rize – Kajzeri 1X

Hataj – Fenerbahče 2

Bašakšehir – Samsun 1

Pendik – Konja 0-2

Bešiktaš – Galatasaraj GG

Adana – Karagumruk 1

Antalija – Gazijantep 1

Alanja – Trabzon GG, 3+

Dragan Čiča je prošlog vikenda još jednom potvrdio status našeg najuspešnijeg prognozera pošto je tačno tipovao devet od deset parova, a za ovonedeljno kolo turskog šampionata je u prvi plan stavio veliki derbi između Bešiktaša i Galatasaraja (nedelja, 17.00, SK 1).

- Verovatno će prvi put u životu navijači Fenerbahčea svim srcem navijati za Bešiktaš. Iako “crni orlovi” prikazuju promenljive partije, derbi je derbi i u njemu će zbog ugleda i rivalstva uvek pružiti igru preko svojih granica. Nezahvalno je u ovakvim utakmicama prognozirati pobednika i zato ću predložiti gol-gol varijantu. Fener se igrački ozbiljno muči u zadnje vreme, a potrebno je reći da uživa veliku pomoć sudija pošto mu je dosada već svirano 14 penala, od kojih je poslednji bio krajnje nepostojeći prošlog vikenda u 96. minutu duela sa Kasimpašom, koji ga je spasao novog kiksa (2:1). Loše igraju “kanarinci”, neće mu biti lako sa Hatajem koji je ove sezone iznenadio Galatasaraj, ali ipak verujem u pobedu favorita. Od svih kečeva najsigurniji mi je na Bašakšehir u sudaru sa Samsunom. Domaćin spada u pet ekipa koje izdvajaju najviše novca za plate svojih igrača i zato se očekuje da oni igraju u skladu sa primanjima i da na kraju sezone zauzmu poziciju među prvih pet na tabeli.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!