NANT NASTAVLJA PO STAROM: "Kneževi" žele da poprave utisak s kraja prošle sezone

O. M.

25. 08. 2023. u 13:29

UTAKMICOM između Nanta i Monaka počinje treće kolo francuske Lige 1. Meč je na programu u petak od 21 čas na stadionu "Božuar".

НАНТ НАСТАВЉА ПО СТАРОМ: Кнежеви желе да поправе утисак с краја прошле сезоне

Foto Profimedia

Nant je imao strašno lošu prethodnu sezonu u francuskom prvenstvu. Bili su na ivici ispadanja do samog kraja, ali su ipak uspeli da obezbede opstanak u ligi sa samo bodom iznad opasne zone zahvaljujući minimalnoj pobedi protiv Anžea u poslednjem kolu.

S druge strane, njihov nastup u Ligi Evrope bio je zadovoljavajući, a dobro su prošli i u Kupu Francuske, gde su na putu do odbrane titule stigli do finala gde su ipak glatko poraženi od Tuluze sa 5:1.

Ni početak nove sezone za Nant ne deluje optimistično. Izabranici Pjera Aristua su već u prva dva kola doživeli dva poraza, izgubili su kod kuće od Tuluze sa 2:1, a potom su poraženi i u gostima od Lila sa 2:0. Sudeći po svemu prikazanom u poslednje vreme, čini se da je Nant jedan od glavnih kandidata za ispadanje iz Lige 1.

S druge strane, Monako se veći deo prošle sezone klackao između trećeg i četvrtog mesta, ali je očajnom završnicom prvenstva i sa nula bodova u poslednje tri utakmice ostao bez plasmana u evrokupove.

U prva dva kola nove sezone ostvarili su maksimalan učinak, savladavši Klermon u gostima sa 4:2 i Strazbur kod kuće sa 3:0.

Prošle sezone, sa 70 postignutih golova, Monako je imao drugi najbolji napad u ligi, odmah iza PSŽ-a, a slično je krenuo i u novu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024