EKIPA SRPSKOG REPREZENTATIVCA JE PODIGLA FORMU! ''Žuta podmornica'' ne može da prestane da tone

V.M.

27. 02. 2023. u 09:00

VILjAREAL dočekuje Hetafe u poslednjoj utakmici 23. kola Primere.

ЕКИПА СРПСКОГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА ЈЕ ПОДИГЛА ФОРМУ! Жута подморница не може да престане да тоне

Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Domaćin je u veoma lošem ritmu, nakon odlične igre početkom druge polusezone izgubio je poslednje četiri ligaške utakmice i potpuno je izgubio korak za samim vrhom tabele. Hetafe je počeo da igra dobar fudbal, neporažen je na prethodna tri susreta u Primeri i ima samo dva boda manje od Valjadolida koji je prvi tim iznad zone ispadanja.

Viljareal je ubedljivo poražen od Majorke prošle nedelje rezultatom 4:2 i tako je produžio svoju negativnu seriju. Trenutno je deseti na tabeli sa 31 osvojenim bodom i ima 11 poena manje od Atletika koji je četvrti, tako da se može reći da je maltene izgubio šanse da se plasira u Ligu šampiona naredne sezone. Izabranici Kikea Setjena danas imaju dobru priliku da prekinu crni niz pred svojim navijačima i tako se vrate u borbu za neko od mesta koje vodi u Evropu iduće sezone. ''Žuta podmornica'' takođe nastupa u Ligi konferencija, zauzela je prvo mesto u grupi ''C'' i igraće u osmini finala sa Anderlehtom.

Kike Sančez Flores je probudio svoju četu koja pobedom na današnjem meču može da pobegne iz zone ispadanja. Hetafe je u poslednja tri kola remizirao sa Atletikom i Rajom, a uz to je prošlog vikenda savladao direktnog rivala za opstanak, Valensiju, sa 1:0.  Protiv ''slepih miševa'' prve minute u 2023. godini za gosta upisao je srpski reprezentativac Nemanja Maksimović. ''Tamnoplavi'' su imali velikih problema sa realizacijom veći deo sezone, ali na poslednja tri susreta su postigli po gol i polako rešavaju taj problem.

Na poslednjih pet međusobnih duela prednost ima Viljareal sa četiri ostvarene pobede, a viđen je i remi koji su odigrali u trećem kolu ove sezone.

Domaćin će biti bez Kokelana, Trigerosa, Džeksona i Lo Selsa, dok su pod znakom pitanja nastupi Jorgensena i Morena.

Kike Sančez Flores nema problema sa izostancima i imaće čitav roster na raspolaganju.

Očekujemo jednu tvrdu utakmicu, Viljareal je u rezultatskoj krizi, dok Hetafe generalno voli sporiji tempo i predlažemo igru sa malo golova.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!