UZ MALU POMOĆ VELIKOG RŠUMA: Predstavljeno stvaralaštvo Danijele Kvas

Дејан Ристић
Dejan Ristić

11. 04. 2024. u 21:02

U organizaciji Kulturno obrazovnog centra Vranje, u kamernoj sali Pozorišta „Bora Stanković“ održano je književno veče posvećeno stvaralaštvu Danijele Kvas.

УЗ МАЛУ ПОМОЋ ВЕЛИКОГ РШУМА: Представљено стваралаштво Данијеле Квас

Dejan Ristić

Književnica je govorila o svojim prvim koracima u pisanju poezije za decu i prvoj knjizi koju je objavila uz podršku čuvenog Ljubivoja Ršumovića. Moderator je bila profesorka srpskog jezika i književnosti i književnica iz Vranja Ana Mitić. 

Danijela Kvas je profesorka srpskog jezika i književnosti i pisac za decu. Objavila je tri zbirke poezije za decu – „Čitanka za recitatore“, „Recitanka“ i „Eto (recitujmo)“.

Književnica će u petak, 12. aprila, realizovati dve radionice u sali Kulturno-obrazovnog centra.

Prva radionica „Prsti“ bavi se temom prevencije vršnjačkog nasilja, dok druga, „Recitanka“, predstavlja vodič kroz tehnike govora u javnom kazivanju stihova

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove