BEZ STRUJE PO SEDAM SATI DNEVNO: U Paraćinu u Adakalskoj ulici radovi na trafostanici i brojilima

Z. R.

24. 03. 2024. u 14:12

ŽITELjI Adakalske ulice u Paraćinu od sutra do srede, 27. marta, moraće da se naoružaju strpljenjem jer svakodnevno po sedam sati ostajaće bez električne energije.

БЕЗ СТРУЈЕ ПО СЕДАМ САТИ ДНЕВНО:  У Параћину у Адакалској улици радови на трафостаници и бројилима

Foto: Z. Rašić

Kako je na vreme najavljeno, Elektrodistribucija Jagodina - Pogon Paraćin će obavljati radove na redovnom održavanju trafostanice i zameni brojila i izmeštanju mernih mesta kod kupaca.

Stanovnici u Adakalskoj zbog toga neće imati struju u ponedeljak, 25. marta od 8 do 15 sati, a u istom vremenskom periodu to će važiti i za utorak i sredu.

Osim  ove ulice, bez snabdevanja električnom energijom u ponedeljak  od 10.30  do 11.30 sati  biće potošači u delovima ulica Majora Marka, Osmog marta i Vojvode Bojovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata