HOROR KOD VRŠCA: Dečak (13) sekirom poubijao 12 jaganjaca (VIDEO/FOTO)

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

12. 03. 2024. u 10:59

U SELU Markovac, kod Vršca, u ponedeljak po podne dogodio se jeziv slučaj – dečak star 13 godina sekirom je ubio svih 12 jaganjaca, koji su se u tom trenutku našli u toru.

ХОРОР КОД ВРШЦА: Дечак (13) секиром поубијао 12 јагањаца (ВИДЕО/ФОТО)

Foto: Novosti

Snimak ovog masakra na društvenim mrežama je podelio vlasnik ovaca P. T. iz Markovca, koji je, kako nezvanično saznajemo, dečakovu porodicu primio da živi u svojoj staroj kući.

-Dete od 13-14 godina ušlo je i sekirom ubilo 12 jaganjaca. Sekirom im je razbijao glave. Tačno se vide udarci. Veliku štetu nam je napravio. Policija je bila na uviđaju. Uopšte se ne osećam dobro – rekao je čovek u videu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)