VUČEVIĆ: Imam istorijsku šansu da promenim stvari u Novom Sadu , ali i moralnu obavezu da donosim teške odluke

Novosti online

06. 05. 2022. u 13:13

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević istakao je u objavi na Instagramu koje su njegove moralne obaveze kao prvog čoveka Novog Sada.

ВУЧЕВИЋ: Имам историјску шансу да променим ствари у Новом Саду , али и моралну обавезу да доносим тешке одлуке

Foto Ž. Knežević

– Imam istorijsku šansu da promenim stvari u gradu. Imam obavezu, moralnu obavezu da donosim odluke koje su bile najteže za donošenje, jer imam politički ambijent da to donesem – napisao je gradonačelnik.

Vučević je takođe dodao da bi bilo nekorektno, nefer, ko god da bude sledeći gradonačelnik, jednog dana, kada god to bilo, da mu se ostavi u amanet i teret da donosi te odluke koje ste propustili da donesete u tri mandata.

– Pri tome imajući nesporan i legitimitet i legalitet za te odluke. To bi bio kukavičluk sa moje strane i sebičluk – naglasio je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!