RAFINI NAVIJAČI SE OVOME NISU NADALI: Nadal se ne vraća tenisu još uvek, obavestio organizatore da propušta dva bitna turnira

Novosti online

14. 02. 2023. u 16:21

Rafael Nadal zvanično je otkazao dva turnira, u Dohi i Dubaiju.

РАФИНИ НАВИЈАЧИ СЕ ОВОМЕ НИСУ НАДАЛИ: Надал се не враћа тенису још увек, обавестио организаторе да пропушта два битна турнира

Tanjug/Ap

Tokom Australijan opena Rafaela Nadala je mučila povreda kuka, a španac još uvek nije uspeo da se oporavi, te je tako odluka pala da će propustiti dva turnira u februaru, Dohu koja počinje 20. i Dubai koji je na programu od 27. februara.

Nadalu se predviđa još barem dva meseca pauze, tako da se očekuje da se na teren vrati tek za Monte Karlo.

Podsetimo, on je donedavno bio samostalni vlasnik svetskog rekorda sa 22 grend slem trofeja u pojedinačnoj konkurenciji tenisera, ali ga je sustigao Novak Đoković osvajanjem titule na Australijan openu. 

Sledeći grend slem je "Rafin" Rolan Garos, koji je osvajao rekordnih 14 puta, ali je pitanje u kom stanju će španski as doputovati u Pariz, imajući u vidu ovu dugu pauzu. Ipak, nema sumnje da će dati sve od sebe da baš tamo, na Otvorenom prvenstvu Francuske, ponovo postane "grend slem vladar" kada se o broju pehara radi.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO: Sa ovih 5 stvari biće nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave