VREME JE ZA LIGU ŠAMPIONA: Odbojkašice Crvene zvezde veruju da će večeras eliminisati Kalcit i posle devet godina izboriti elitu

Novosti online

08. 11. 2022. u 12:09

ODBOJKAŠICE Crvene zvezde veruju da su kadre da posle devet godina zaigraju u Ligi šampiona. Crveno-bele večeras (20.00) na Banjici u revanš meču drugog kola kvalifikacija dočekuju slovenački Kalcit, koji su pre sedam dana u Kamniku savladale sa 3:1. Beograđanke ne pomišljaju da kalkulišu, već žele da zabeleže još jednu pobedu.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА: Одбојкашице Црвене звезде верују да ће вечерас елиминисати Калцит и после девет година изборити елиту

FOTO: OSS

- Dosta utakmica je iza nas, čak šest smo imali za 13 dana. Sve je, međutim, to sport. Atmosfera je dobra, a ova putovanja su nas i zbližila. Verujem u ekipu i mislim da će na terenu pobediti mentalni sklop. Koliko god da smo fizički umorne, mislim da je želja kod nas da uspemo ogromna. Verujem da će upravo to presuditi da se plasiramo u grupnu fazu Lige šampiona - ističe kapiten Ana Živojinović.

Zvezdašice su dobro prostudirale igračice Kalcita, znaju njihove vrline i mane, ali i svoje slabosti.

- Ekipu Kamnika smo već skenirale. Obratićemo pažnju na neke nedostatke, tačnije greške koje smo pravile u prvom duelu. Opet verujem u ekipu, ceo stručni štab, očekujem još jednu pobedu - jasna je Ana Živojinović.

Ukoliko ostvare cilj, igraće u grupi C sa Vakifbankom, Novarom i Potsdamom.

Poraženi će imati još jednu priliku, jer će u trećoj rundi kvalifikacija igrati sa slabijim iz dvomeča Vašaš - Tenerife. Mađarice su u prvom meču slavile sa 3:0.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri