OVO SE ČEKALO OD 1983: Nikola Jokić je uradio nešto što niko nije 40 godina

Novosti online

30. 11. 2023. u 10:16

Košarkaši Denvera pobedili su u sredu uveče na domaćem terenu ekipu Hjustona rezultatom 134:124.

ОВО СЕ ЧЕКАЛО ОД 1983: Никола Јокић је урадио нешто што нико није 40 година

FOTO: Tanjug/AP

U utakmici NBA lige tim iz Kolorada je do pobede vodio srpski košarkaš Nikola Jokić koji je došao do 112. tripl-dabla u karijeri, pošto je postigao 32 poena, uz 10 skokova i 15 asistencija, bez ijedne izgubljene lopte.

Bio je to treći tripl-dabl u Jokićevoj karijeri sa preko 30 postignutih poena, kada protivnici nisu mogli da mu uzmu loptu.

Ono što daje posebnu draž Nikolinoj sjajnoj partiji je podatak da ovako nešto u NBA ligi niko nije uspeo da uradi tokom prethodnih 40 godina.

Samim tim je Jokić po ko zna koji put pokazao umeće i veličinu, dok će u nastavku sezone imati znatno lakši posao, jer se u sastav Nagetsa ponovo vratila i njegova "desna ruka" Džamal Marej. Kanađanin je, podsetimo, dugo odsustvovao zbog povrede.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava