"JOKIĆ JE PIO ŠEST PIVA DNEVNO U SRBIJI": Nikolin saigrač otkrio šta je najbolji igrač današnjice radio tokom leta

Novosti online

29. 11. 2023. u 10:33

NIKOLA Jokić je večita enigma za Amerikance. Prvo im nikako nije bilo jasno kako se tu pojavio neki momak iz Sombora kome se niko nije nadao, a onda i ostao već godinama u NBA visinama.

ЈОКИЋ ЈЕ ПИО ШЕСТ ПИВА ДНЕВНО У СРБИЈИ: Николин саиграч открио шта је најбољи играч данашњице радио током лета

Foto: Printskrin

Srbin je iz dana u dan omiljena tema preko okeana, a sada su košarkaši Denvera Majkl Porter Džunior i Eron Gordon izneli zanimljiva zapažanja u vezi sa njihovim saigračem i dvostrukim MVP-jem.

- Jokić je veliki lider. Uvek je tačan, svaki dan. Trenira svakog jutra, odigra utakmicu, pa posle utakmice diže tegove. Redovno radi svakog dana. I na sve to, skroman je. Kad imate dvostrukog MVP-ja i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako nesebičan, to vam je kao dar sa neba. Ako on to može, onda mogu i drugi da dele loptu. On je zver - rekao je Gordon.

Nadovezao se Porter, koji je otkrio i šta je Jokić radio tokom pauze u Srbiji.

- On je jedinstven. Kad ga gledate iz noći u noć, on je najbolji igrač kog sam ikad video. Ludo je šta sve može da učini. Ranije je bio dobar, ali nije bio toliko zainteresovan. Rastao je iz godine u godinu. Čak i posle MVP sezone. Kako je to moguće da postaneš bolji posle MVP godine? Bolji je i ove godine, a osvojili smo prsten. Pričao sam s njim i rekao mi je da je u Srbiji pio šest piva dnevno. Verovatno nije ni dirnuo loptu. Vas dvojica imate vrhunsku hemiju, kad ti on baca lobove za zakucavanja - dodao je Porter.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana