ŠTA OVO ZNAČI ZA MBAPEA? Real Madrid zabranio igračima da nastupaju na Olimpijskim igrama

Tanjug

15. 03. 2024. u 12:25

Fudbalski klub Real Madrid obavestio je brojne fudbalske saveze da neće pustiti svoje igrače na Olimpijske igre u Parizu ovog leta.

ШТА ОВО ЗНАЧИ ЗА МБАПЕА? Реал Мадрид забранио играчима да наступају на Олимпијским играма

Tanjug/AP

"Real je poslao pismo svim federacijama, uključujući i Fudbalski savez Francuske i obavestio ih je da neće pustiti svoje igrače na Olimpijske igre", rekao je izvor agencije Frans pres, potvrđujući pisanje Ekipa.

Real je u saopštenju naveo da zbog zdravlja i sportskog integriteta njegovi igrači ne mogu da igraju na Evropskom prvenstvu ili Kupu Amerike i na Olimpijskim igrama, već samo na jednom od tih takmičenja.

"To je pitanje koje je sasvim očigledno po pitanju sportskog zdravlja, u sezoni koja ih čeka 2024/2025", naveo je Real.

Tom odlukom Real bi mogao da spreči Kilijana Mbapea da igra na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto će napadač ovog leta potpisati za španski klub.

Olimpijske igre nisu u kalendaru Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) i klubovi nemaju obavezu da puste svoje igrače.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)