U NEZGODNO MESTO: Strani sudija derbija Olimpijakos - AEK dobio udarac u navijačkom haosu na kraju meča

N. I.

25. 04. 2023. u 22:36

VELIKI fudbalski derbi Atine i dele Grčke igrali su Olimpijakos i AEK na stadionu u crveno-belom delu prestonice. Pobedili su gosti 3:1, izjednačili se na vrhu tabele sa Panatinaikosom, jure za titulom, a Olimpijakos više nije u zoni za plasman u Ligu šampiona. Ipak, osim pobede žuto-crnih, meč je obeležio skandal u poslednjem minutu utakmice kada su na putu ka tunelu napadnuti italijanski sudija Davide Masa i njegovi pomoćnici.

У НЕЗГОДНО МЕСТО: Страни судија дербија Олимпијакос - АЕК добио ударац у навијачком хаосу на крају меча

Ilustracija foto: EPA

Navijači Olimpijakosa su upali na teren sa svoje najvatrenije tribine, policija ih je jedva zaustavila u pravom stampedu, a po ulasku u tunel desio se težak incident.

- Bežeći od navijača domaćeg tima ka svojoj svlačinoci, dobio sam na ulasku u tunel snažan udarac u međunožje- napisao je u jednoj od mnogih rečenica svog izveštaja nesrećni Masa.

Olimpijakos je posle ovog incidenta pred drakonskom kaznom FS Grčke.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave