"STVARI SU NA IVICI" Vučić o prijemu lažne države u SE: "Većina koja im treba je 31 - Borimo se, velike sile su protiv nas"

Novosti onlajn

29. 04. 2024. u 18:21

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić obraća se narodu po povratku iz Njujorka.

СТВАРИ СУ НА ИВИЦИ Вучић о пријему лажне државе у СЕ: Већина која им треба је 31 - Боримо се, велике силе су против нас

Foto: Savet Evrope/Ellen Vuibauk

Presednik je govorio o pokušaju uguravanja Prištine u Savet Evrope i podsetio na izjavu Vjose Osmani da je glavni motiv za ulazak Prištine u SE da građani Kosova i Metohije mogu da tuže Srbiju pred ESLjP. Ističe da je sve upereno protiv Srbije i srpskog naroda. 

- Ta borba nije laka ni za njih - istakao je predsednik. 

- Većina koja je potrebna je 31 zemlja članica, verujem da će imati između 29 i 33. Stvari su na ivici. Mi se borimo, velike sile se bore protiv nas, nastavićemo da se borimo. Ja sam i danas imao mnogo važnih razgovora po tom pitanju i nastaviću da razgovaram - rekao je predsednik Srbije. 

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar