ZVEZDA SE POHVALILA, POSTAVLJEN NEOBIČAN REKORD: Nijedan srpski klub ovo nije uspeo

Novosti online

28. 01. 2023. u 13:51

FUDBALSKI klub Crvena zvezda došao je do nesvakidašnjeg dostignuća, a navijače su o tome obavestili na društvenim mrežama.

ЗВЕЗДА СЕ ПОХВАЛИЛА, ПОСТАВЉЕН НЕОБИЧАН РЕКОРД: Ниједан српски клуб ово није успео

FOTO: FK Crvena zvezda

Ne, nisu u pitanju rezultatski uspesi, već se radi o uspehu na društvenim mrežama.

Zvanični TikTok profil Crvene zvezde premašio je brojku od 500.000 pratilaca, što nijedan drugi klub iz Srbije do sada nije uspeo.

- Zvanični nalog FK Crvena zvezda na društvenoj mreži TikTok otvoren je 2019. godine, čime smo postali doajeni ove platforme, s obzirom na to da smo se našli među prva četiri evropska kluba sa otvorenim profilom. Kreativnost i zanimljiv sadržaj doveli su do toga da naš profil eksponencijalno raste i za manje od četiri godine stigne do pola miliona pratilaca, a sigurni smo da se tu nećemo zaustaviti, već da nas uskoro čekaju novi jubileji, navode iz Crvene zvezde.

Podsetimo, crveno-beli su otvorili nalog na TikTok-u 2019. godine, čime su se našli među prvim klubovima Evropi sa otvorenim profilom na ovoj video platformi.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna