ŠTA TO ĐOKOVIĆ UZIMA? Novakov napitak misterija! Izgleda sumnjivo, ali...

Novosti online

28. 01. 2023. u 08:17

AUSTRALIJANCI nastavljaju da se bave raskrinkavanjem Novaka Đokovića, odnosno da traže skandal tamo gde ga nema.

ШТА ТО ЂОКОВИЋ УЗИМА? Новаков напитак мистерија! Изгледа сумњиво, али...

Tanjug/AP

Pa, pored oca Srđana, sada je na tapeti i najveća misterija Australijan opena, a to je napitak koji Novak dobija od svog fizioterapeuta Miljana Amanovića. 

Oni se pitaju koja je sadržina flašice koju Novak Đoković dobija na svakom meču. Srbin je napitak dobio i u duelu protiv Andreja Rubljova u četvrtfinalu, u sredu i to posle samo tri odigrana gema.

Kako kaže Kreg O'Šonesi, nekadašnji član Novakovog tima, sve je u okviru pravila sporta.

- Igrači na teren sa sobom nose razne stvari, torbu, rekete itd. I u velikom broju slučajeva ne znaju šta će se dogoditi. Oni ne znaju koji su im elektroliti potrebni. To je normalno i u skladu sa pravilima. Od dana do dana, trenerski tim, posebno fizio, normalno je da mu naprave - kaže O'Šonesi i dodaje:

- Ako niste upoznati sa funkcionisanjem tenisa iznutra, može vam izgledati malo sumnjivo, ali uopšte nije sumnjivo. Bukvalno nula posto sumnji u fizioterapeuta kada napravi piće i preda ga. To se stalno dešava. Ovo ne važi samo za Novaka, nije ništa ispod ruke."

"Herald Sun" zaključuje da ova misterija nije novost i Đoković je još na Vimbldonu, ali i ranije, pričao o magičnom napitku. 

BONUS VIDEO - PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

O, NE! Slavni Rus hteo na ručak sa Đokovićem, pa se setio... (VIDEO)