MESI DOBIJA PONUDU KOJU NEĆE MOĆI DA ODBIJE: Pari Sen Žermen sprema novi "superiorniji" ugovor za najboljeg fudbalera sveta

Novosti online

10. 01. 2023. u 12:31

NAJBOLjI fudbaler sveta Leo Mesi po slovu važećeg ugovora sa Pari Sen Žermenom, koji ističe na kraju sezone, zarađuje 30 miliona evra.

МЕСИ ДОБИЈА ПОНУДУ КОЈУ НЕЋЕ МОЋИ ДА ОДБИЈЕ: Пари Сен Жермен спрема нови супериорнији уговор за најбољег фудбалера света

FOTO: Tanjug

Španska "Marka" došla je do saznanja da će u Pariz ovih dana stići Leov otac Horhe, koji je i njegov menadžer, da dogovori najvažnije detalje novog ugovora.

- Usmeni dogovor je postignut, a svi detalji će biti poznati do kraja januara kada će u Pariz na finalizaciju ugovora stići otac i menadžer argentinskog fudbalera Horhe Mesi. Na sastanku će biti dogovoreno trajanje novog ugovora, a i godišnja zarada. Očekuje se da će Mesi da produži ugovor do juna 2025. godine. On će potpisati "mesijanski ugovor", koji će biti superiorniji od sadašnjeg i imaće veću platu nego što je imao do sada. Mesiju će biti ponuđen ugovor koji ne može da odbije - navode novinari "Marke".

Španski mediji ističu da će Mesi dobiti povećanje plate zahvaljujući dobrim igrama na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Argentina je osvojila titulu na SP, pošto je u finalu posle boljeg izvođenja penala savladala Francusku, a Mesi je bio proglašen za najboljeg igrača Mundijala.

"Marka" dodaje da rukovodstvo PSŽ-a želi da se Mesi penzioniše u dresu francuskog kluba, jer bi to donelo još veću zaradu i popularnost "svecima".

Francuski klub je od prve sezone boravka Mesija u Parizu zaradio čak 700 miliona evra.

Mesi je član šampiona Francuske od 2021. godine, a za "svece" je odigrao 53 meča i postigao je 23 gola.

BONUS VIDEO - KOLIKO SU ZARADILE SELEKCIJE NA SP U KATARU: Vredelo je učestvovati

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!