"ŽELEO JE DA PLATI SAMO DA ODE IZ PARTIZANA": Ivica Iliev otkrio kakvu je torturu trepeo jedan od najboljih stranaca u istoriji Partizana

Novosti online

12. 10. 2022. u 18:29

DOSKORAŠNjI sportski direktor Partizana Ivica Iliev nakon što je napustio funkciju kluba otkriva dosta zanimljivih detalja vezanih za nekoliko prethodnih godina u Humskoj.

ЖЕЛЕО ЈЕ ДА ПЛАТИ САМО ДА ОДЕ ИЗ ПАРТИЗАНА: Ивица Илиев открио какву је тортуру трепео један од најбољих странаца у историји Партизана

Foto arhiva VN

Nakon što je obelodanio da je član Crvene zvezde Kanga nuđen crno-belima, a Pirlo bio na korak da sedne na klupu, bivši igrač "parnog valjka" govorio je za "Sportal". Tom prilikom pričao o tome koliki je pritisak bio na brazilskog fudbalera Leonarda, ispostaviće se te 2017. godine jednog od najboljih stranaca u istoriji beogradskog kluba.

– Pritisak na igrače je nenormalan. Jedan Leonardo je posle mesec dana dolazio kod mene u kancelariju, tražio da vrati novac koji je do tada dobio, samo da ode iz kluba. Zašto? Nije mogao da izdrži taj pritisak u javnosti, u medijima, s tribina, u svlačionici. Najtužnije je što je on tada bio osporavan i ugnjetavan čak i od strane saigrača. A to je najbolji fudbaler koji je ikada igrao na ovim prostorima, ne samo među strancima, već i domaćim igračima - počeo je Iliev.

Foto: Nebojsa Parausic

Potom je istakao da je on ipak najponosniji na Umara Sadika. Iliev talentovanog napadača smatra svojim doktoratom, jer u njega niko nije verovao.

– Ali nisam najponosniji na njega (Leonarda). Najponosniji sam na Umara Sadika. Šta su mi sve ljudi govorili za njega. Niko nije verovao. E posle svega zato Sadika smatram mojim doktoratom. Setimo se scene s ograde tribine. Svi su pričali o tome, a onda kad je Sadik donosio golove, pobede, pa posle novac… Pa on je najveći transfer u istoriji srpskog fudbala – zaključio je nekadašnji sportski direktor Partizana.

BONUS VIDEO: Gordan Petrić otkrio kako se kladi s drugarima i zašto ima besplatne ručkove

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)