POBEDA SRBIJE I PREDSEDNIKA VUČIĆA: Siniša Mali o odlaganju glasanja o Rezoluciji o Srebrenici - Protekli dani bili su izuzeztno teški (VIDEO)

Đ. G.

27. 04. 2024. u 16:44

PROTEKLIH par dana bili su izuzetno teški.

ПОБЕДА СРБИЈЕ И ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Синиша Мали о одлагању гласања о Резолуцији о Сребреници - Протекли дани били су изузезтно тешки (ВИДЕО)

Foto Novosti

Posebno za predsednika Vučića koji je pet dana proveo  u Njujorku boreći se za istinu, za pravdu, boreći se upravo da se čuje i reč Srbije, da se izborimo protiv Rezolucije o Srebrenici, koja naš narod hoće da predstavi kao genocidan.

Ovo je danas, u Opštinskom odboru Srpske napredne stranke na Zvezdari poručio Siniša Mali, koji je došao kako bi potpisom iskazao podršku SNS za predostojeće lokalne izbore.

- To je samo deo pritiska na Srbiju. Nekoliko puta predsednik Vučić je rekao da nije to pritisak na njega, kao što neki iz opozicije pokušavaju da prikažu. To je pritisak na našu zemlju – rekao je Mali. - Kada je Savet Evrope u pitanju, to nije tako laka i brza pobeda kao što je neko očekivao. Sa druge strane, rezolucija i glasanje o rezoluciji, kada je Savet bezbednosti odnosno Generalna skupština Ujedinjenih nacija takođe se odlaže. Ja smatram to velikom pobedom Srbije, velikom pobedom napora, vremena i istine o kojoj je razgovarao predsednik Vučić, sa velikim brojem svetskih lidera.

Kako je dodao, videće se kako će to, na kraju krajeva izgledati.

- Na nama je da se borimo i dalje za istinu, na nama je da se borimo i da lje za našu Srbiju, to je borba od koje nećemo nikada odustati. Borba za suverenu, nezavisnu i slobodnu Srbiju. Politika koju sprovodimo sa predsednikom već godinama unazad je politika od koje nećemo odustati. Videćemo kakvo će na kraju glasanje da bude, ali očigledno svima onima koji su na drugoj strani niti jeste, niti će biti lako, neće to biti laka pobeda, ako uopšte bude bilo pobede – zaključio je Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! SPAJIĆ JAVNO PRIZNAO: Nikakav problem nije, glasaćemo za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici