"PORUKA KOJA ĆE ODJEKNUTI MEĐU ZVEZDAŠIMA: "Previše je praznih stolica bilo protiv Ferencvaroša, u nedelju svi na Marakanu"

Novosti online

07. 10. 2022. u 17:58

FUDBALERE Crvene zvezde u nedelju očekuje ispit u domaćem prvenstvu posle ubedljive pobede protiv Ferencvaroša (4:1) u Ligi Evrope.

ПОРУКА КОЈА ЋЕ ОДЈЕКНУТИ МЕЂУ ЗВЕЗДАШИМА: Превише је празних столица било против Ференцвароша, у недељу сви на Маракану

FOTO: Tanjug/AP

Kako bi nastavili pozitivan niz i dobru energiju, izabranici Miloša Milojević imaju imperativ pobede i protiv Subotičana u okviru Mocart bet Super lige Srbije.

Najvatrenije pristalice crveno-belih oglasile su se tim povodom ističući da je bilo vidno mnogo praznih stolica u duelu sa mađarskim predstavnikom, ali da se nadaju da će protiv Spartaka to biti nadoknađeno.

- Delije, u nedelju naš klub igra sa Spartakom u 15.30. Ovo je prilika da preokrenemo stvari u našu korist. Svi su videli kako izgleda to kada se Crvena zvezda naljuti, onda kada svi sumnjaju u nju. Red je da prepoznamo trenutak i nastavimo tamo gde smo stali s ovom Zvezdom! Mnogo je praznih stolica bilo na utakmici sa Ferencvarošem, previše za takav meč, ali sad imamo priliku da to ispravimo protiv Spartaka, nastavimo trku za Ligu šampiona i ohrabrimo naše igrače pred odlazak u Budimpeštu, gde je po svemu sudeči sve moguće. Zato, nedelja u 15.30, vidimo se na našem stadionu, poručuju navijači.

BONUS VIDEO: PIKSI, VIDIMO SE, BRATE! Kad Dragan Stojković Piksi dođe na meč Radničkog iz Niša 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024