KO JE NOVA BONDOVA DEVOJKA: Ovo su glavne kandidatkinje, kažu da su savršene za tu ulogu (FOTO)

Novosti online

05. 04. 2024. u 16:46

DOK se i dalje rasprava ko će da preuzme ulogu Džejmsa Bonda od Danijela Krejga u novom filmu, mnoge zanima i ko će biti sledeća Bondova devojka.

КО ЈЕ НОВА БОНДОВА ДЕВОЈКА: Ово су главне кандидаткиње, кажу да су савршене за ту улогу (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP

Kako navode strani mediji, dve mlade glumice trenutno su najpoželjnije kandidatkinje za ovu ulogu, koja je ništa manje legendarna od role agenta 007.

Navodno se za ovu poziciju razmatraju Zendaja i Sindi Svini. Obe glumice su lansirane u vrh popularnosti nakon serije "Euforija" u kojoj su igrale glavne uloge, a sada se čini da će jedna drugoj biti konkurencija za sledeći Bondov film.

Zendaja je sigurno jedna od najtraženijih glumica mlađe generacije. Multitalentovana, prelepa i ikona stila, čini se da je ona savršena za ulogu Bondove devojke. Zendaja je ostvarila brojne uloge u popularnim naslovima, između ostalog i u franšizi "Dina", a trenutno promoviše novi film "Challengers".

Sidni velikom brzinom postaje prominentno holivudsko ime. Nakon uspeha serije "Euforija" Sidni je dobila ulogu u seriji "Beli lotos", a onda i u nekoliko filmskih naslova. Njen pretposlednji film, romantična komedija "Anyone but you" dobio je pohvale, a horor u kom ima glavnu ulogu "Immaculate" smatra se jednim od najboljih horor naslova ove godine. Njena klasična američka lepota svakako joj ne odmaže u takmičenju za Bondovu devojku.

Čak 79 žena igralo je Bondovu devojku tokom cele franšize o agentu 007, iako mnogi smatraju da je taj broj daleko manji, jer ne bi trebalo uzimati u obzir baš sve žene koje su imale intimnu vezu sa Bondom. Bilo kako bilo, biti Bondova devojka je značajno za karijeru kao i sama uloga Bonda, a među najpopularnijim su Eva Grin (Casino Royal), Onor Blekmen (Goldfinger) i Dajana Ring (Her Majesty's Secret Service). Monika Beluči, Hale Beri, Ursula Anders, Olga Kirilenko, i mnoge druge talentovane lepotice su imale priliku da budu Bondove devojke, a koja će sledeća ući u njene cipele ostaje da se vidi.

(Blic)

BONUS VIDEO:"NE MOŽEMO DA SE POMIRIMO SA OVIM" Građani Bora u šoku i neverici zbog slučaja Danke Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)