NAJSTARIJA SESTRA NATAŠE BEKVALAC "BOMBA" U 6. DECENIJI: Dragana ima izvajano telo, a osvaja lepotom, evo čime se bavi (FOTO)

Novosti onlajn

21. 03. 2024. u 23:45

NATAŠA BEKVALAC oduvek ističe da je izuzetno vezana za porodicu i svoje sestre, a dok Kristinu svi znaju, njena starija sestra Dragana retko se pojavljuje u javnosti.

НАЈСТАРИЈА СЕСТРА НАТАШЕ БЕКВАЛАЦ БОМБА У 6. ДЕЦЕНИЈИ: Драгана има извајано тело, а осваја лепотом, ево чиме се бави (ФОТО)

Printskrin Jutjub/AmiG Show

Dragana je najstarija od tri sestre Bekvalac, a o njenom životu se malo zna.

Ona je veoma uspešna, te godinama vodi sopstveni biznis i vodi dva salone lepote, u Novom Sadu i Beogradu. Srećno je udata za Mihaila Šekularca sa kojim ima dve prelepe ćerke koje se bave muzikom i sportom.

Svojim izgledom može se slobodno reći da može da parira mnogim mlađim ženama sa domaće estrade, iako je zagazila u šestu deceniju.

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici