OD VRCAVE DEVOJKE DO ARENE: Milicu Pavlović žestoko kritikovali u „Zvezdama Granda“, a evo kako je pevala i izgledala na početku

Novosti onlajn

23. 12. 2023. u 19:40

MILICA PAVLOVIĆ večeras će održati svoj prvi solistički koncert u beogradskoj Štark Areni.

ОД ВРЦАВЕ ДЕВОЈКЕ ДО АРЕНЕ: Милицу Павловић жестоко критиковали у „Звездама Гранда“, а ево како је певала и изгледала на почетку

Foto Irena Canić/Instagram

Milica se proslavila učešćem u „Zvezdama Granda“ u sezoni 2011/13, gde je glasom i upečatljivim nastupima osvojila srca publike. Ipak, njen vrcavi ples često je bio na meti kritika žirija, a nakon takmičenja otvoreno je govorila da su je najviše boleli komentari Dragana Kojića Kebe.

-Danas je to onako smešno, ali taj čovek je imao najoštrije i najodvratinije komentare upućene meni. To je Keba. Danas mi je simpatično, oprostila sam, ali nisam zaboravila – istakla je nedavno Milica.

Foto Stefan Stojanov/Luka Bošković

Malo ko zna da se Pavlovićeva čak dva puta prijavljivala na audiciju za najgledanije muzičko takmičenje- jednom kao devojčica, a zatim kao devojka kada je ušla u uži krug.

Njena druga audicija zauvek će biti upamćena po rečima koje je uputila Saši Popoviću, a da to je da je mislila da je takmičenje namešteno.

Tokom svih meseci pevačke borbe imala je veliku podršku bake i deke koji su svake subote iz Gornjeg Bunibroda dolazili autobusom u Beograd kako bi bodrili unuku na sceni.

Njen deka je čak bio organizator navijača koji su iz sela nadomak Leksovaca dolazili u srpsku prestonicu i nije propuštao nijedan nastup svoje unuke.

Meštali ovog malog sela su od početka bili uz Milicu i tada su sa ponosom pričali o njoj, a ekipa Granda je pre 12 godina imala priliku da poseti njeno rodno mesto i uveri se kakvu podršku dobija u svom rodnom mestu.

Ono što je i te kako primetno jeste da Milica tokom celog takmičenja preferirala prirodnu lepotu, a i dan danas zalaže se za istu.

Za razliku od njenih koleginica koje su promenile lični opis, ona i posle decenije na javnoj sceni izgleda gotovo identično kao na početku. Jedino za šta se sumnja da je radila jeste nos i da je malo dopunila usne.

ako je u „Zvezdama Granda“ nailazila na oprečne komentare žirija, Milica je od početka znala kako da privlaču veliku pažnju. Osim vrcavog plesa po kom je bila prepoznatljiva, činila je to i neverovatnim scenskim nastupima u koje je kasnije ulagala sav zarađeni novac.

Saša Popović od samog starta govorio je da je u Milici prepoznao „ono nešto“, kao i se oseća zaslužnim za uspeh mnogih današnjih mlađih zvezda.

Osećam se zaslužnim za uspeh Milice Pavlović, Aleksandre Prijović i Tee Tairović, naravno da se osećam… Da nije bilo mene, „Zvezda Granda“ i „Grand“ produkcije, one sad ne bi bile tu gde jesu – rekao je Popović za Grand i izdvojio dve pevačice koje su posle takmičenja napravile neverovatan uspeh.

-Prijovićka je vrh, Milica Pavlović isto tako fenomenalna! Meni su svi njihovi ovogodišnji albumi jako dobri, stvarno sam ponosan na to i drago mi je što će sada sve one nastupati u Areni, na svojim solističkim koncertima, da ne kažu drugi pevači: „Eto, Zvezde Granda, a niko nikad nije imao neki solistički koncert“. Sad je njihovo vreme! –zaključio je kreativni direktor „Granda“.

(Grand)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!