IZBORI U RS: Jelena Trivić proglasila pobedu; Dodik objavljuje na Tviteru da vodi

Novosti online

03. 10. 2022. u 00:30

UBRZO nakon što je predsednik PDP-a Branislav Borenović saopštio večeras da je kandidat te stranke Jelena Trivić novi predsednik Republike Srpske, ona se obratila javnosti.

ИЗБОРИ У РС: Јелена Тривић прогласила победу; Додик објављује на Твитеру да води

Foto: Ilustracija/ATV

- Ovo je bila pobeda naroda i ovo treba biti pobeda za RS - rekla je Trivić.

- U toj trci smo bili gospodin Dodik i ja. Bila je jako tešla i naporna kampanja, a verovala sam u Boga i u narod Republike Srpske. Narod je uspeo da prosudi šta je dobro i šta nije. Ja ću biti predsednica svih građana Republike Srpske. Pred zastavom Republike Srpske ima mesta za sve. Pratićemo politiku Beograda i njenu politiku i nikada nećemo raditi protiv nje. Naš glavni cilj je da ekonomski osnažimo RS i da sačuvamo narod Republike Srpske - dodala je Trivić.

S druge strane, iz SNSD-a tvrde da na osnovu obrađenih oko 51 odsto biračkih mesta, kandidat SNSD-a Milorad Dodik ima oko 54 odsto osvojenih glasova, a kandidat SDS-PDP Jelena Trivić oko 45 odsto.

Takođe, Dodik od kako je počelo brojanje objavljuje rezultate njegove stranke na Tviteru:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!