HRABRI BANJALUČKI POLICAJCI: U tri dana spasili dva života

R. S.

23. 08. 2021. u 13:05

BANjALUČKI policajci su u prethodna tri dana spasili dva života, a kako je potvrđeno iz PU Banjaluka sprečili su jednu ženu da skoči sa mosta u Vrbas, dok su jednog muškarca spasili od utapanje i pružili prvu pomoć do dolaska medicinske pomoći.

ХРАБРИ БАЊАЛУЧКИ ПОЛИЦАЈЦИ: У три дана спасили два живота

Foto: Policija

Naime, u petak oko 15.30 časova policiji je prijavljeno da se na ogradi mosta u naselju Trapisti nalazi ženska osoba koja ima nameru da skoči u Vrbas. Brzom intervencijom policijskih službenika, dolaskom na lice mesta i potvrdom navoda prijave, policajci su razgovorom uspeli da odgovore ženu od suicidnih namera.

U pitanju su policajci Dalibor Tešić i Miloš Kablar.

Takođe, sinoć oko 15 minuta iza ponoći, policiji je prijavljeno  da je nepoznat muškarac sa mosta „Patre" skočio u reku Vrbas.

Foto: Policija

 

Efikasnom reakcijom policajaca Nemanje Repajića i Nebojše Topalović, i ovaj život je spasen.

Policajac Repajić je odmah skočio u reku, te nakon kratkog vremena uspeo pronaći nepoznatog muškarca čije je telo bilo ispod vode.

-Uz pomoć građanina izvadili su ga na obalu. Do dolaska ekipe Službe hitne medicinske pomoći unesrećenom muškarcu je pružena prva pomoć i vraćena funkcija disanja. Nakon toga je prevezen u UKC RS na dalje lečenje-  saopšteno je iz PU Banjaluka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave