SITNI KOLAČ ZA KRUPNI ZALOGAJ: Lešnik gnezda, malo desert savršenstvo
02. 05. 2025. u 16:00
KADA bi lešnici rasli u ovakvim gnezdima, sigurni smo da bi ih sva deca "ispraznila" za tili čas.
Povezane vesti
TIRAMISU TARTUFI: Zalogaj italijanskog deserta koji će vas osvojiti
UŽIVAJTE u tiramisu tartufima, malim zalogajima koji donose sve ukuse klasičnog italijanskog tiramisua — bogati espreso, kremasti maskarpone i kakao završnicu. Brzo se prave, nemaju pečenja, a idealni su za posluženje uz kafu ili kao elegantan mini-desert.
10. 12. 2025. u 22:15
TRUFLE SA ORASIMA I ČOKOLADOM: Mali zalogaj čistog užitka!
OVE elegantne čokoladne trufle, sa mekanim kremastim ganašem, hrskavim orasima i sjajnim čokoladnim sosom, predstavljaju savršenu gurmansku poslasticu. Lako se pripremaju, a svojim izgledom i ukusom podsećaju na ručno rađene delikatese iz vrhunskih poslastičarnica.
18. 11. 2025. u 11:00
SITNI KOLAČI ZA SLAVU: Četiri starinske poslastice koje osvajaju čarobnim ukusom (RECEPTI)
OVI sitni kolači su naročito zgodni za pripremu u vreme sezone slava. Sa njima ne možete da pogrešite, a dodatan plus je što se spremaju očas posla.
28. 10. 2025. u 15:36
Najnovije iz rubrike
POSNA BAKLAVA OD 3 SASTOJKA: Sprema se za 20 minuta
ZA vreme posta, pronalaženje deserta koji je istovremeno bogat ukusom i jednostavan za pripremu može delovati kao nemoguća misija.
19. 12. 2025. u 13:30
POSNA POGAČA ZA SVETOG NIKOLU: Recept za mekano i ukusno testo
BEZ pogače ne može da se zamisli slavska trpeza
19. 12. 2025. u 10:46
POSNE LAZANJE: Brzo se spremaju, a ukus sve obara sa nogu
POSNE lazanje su idealno jelo za dane posta, ali i za svaki porodični ručak ili večeru. Umesto mesa i bešamela, koriste se povrće, pasulj i aromatičan paradajz sos.
18. 12. 2025. u 16:31
POSNI HRSKAVI ŠTAPIĆI: Recept za ukusno posno pecivo
JEDNOSTAVNI za pripremu, preukusni i savršeno hrskavi, idealni su uz TV, druženje ili kao dodatak svakom posnom stolu.
18. 12. 2025. u 07:00
JELO KOJE MIRIŠE NA DETINJSTVO: Recept za posni paprikaš sa domaćom taranom (VIDEO)
IDEALAN predlog za ručak.
17. 12. 2025. u 15:47
Komentari (0)