PALAČINKE SA SOKOM OD JABUKE: Posna varijanta, a prste da poližete
PALAČINKE mogu da imaju i svoju posnu varijantu, a ovom ćete se sigurno oduševiti...
 
                                                                                    Foto Shutterstock
Potrebno:
* 100 ml soka od jabuke
* 420 ml vode
* 250 g brašna
* 10 g praška za pecivo
* 3 kašike šećera
* 1 kašičica soka od limuna
* 2 kašike ulja
Priprema:
U posudi pomešajte prosejano brašno sa praškom za pecivo, pa dodajte šećer. Zatim sipajte toplu vodu, sok od jabuke, sok od limuna i ulje. Sastojke umutite i pržite palačinke.
(Super Žena/B 92)
Preporučujemo
 
                    
                    OD NEKOLIKO NAMIRNICA NAPRAVITE ODLIČNO JELO: Oslić u sosu od limuna
25. 12. 2023. u 10:00
 
                    
                    KREMASTO I UKUSNO: Svima omiljena zapečena piletina sa testeninom i pavlakom!
23. 12. 2023. u 11:19
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)