NEODOLJIVE ČOKOLADNE VANILICE SA NUTELOM I ORASIMA: Nema mešenja testa, sve je gotovo za manje od pola sata

Novosti online

15. 09. 2023. u 10:18

Obavezno probajte i čokoladne vanilice sa orasima jer su preukusne.

НЕОДОЉИВЕ ЧОКОЛАДНЕ ВАНИЛИЦЕ СА НУТЕЛОМ И ОРАСИМА: Нема мешења теста, све је готово за мање од пола сата

Foto: Jutjub/Printskrin/Kuvar Recepti

Sastojci:

  • 250 g oraha
  • 200 g šećera
  • 80 g čokolade 
  • 1 kašika ulja 
  • 25 g meda
  • 2 belanceta
  • nutela 

Priprema:

Ubacite orahe i šećer u blender i dobro izblendirajte, pa dodajte med i lepo sjedinite smesu. Umutite belanca u čvrst šne, pa dodajte čokoladu koju ste istopili sa uljem. Lepo sjedinite, a onda pomešajte obe smese i lagano umešajte. Prebacite smesu u špric za kolače, pa istisnite krugove na pleh obložen pek-papirom. Pecite u rerni na 180°C oko 15 minuta. Premažite jedan krug nutelom i preklopite drugim kolačićem. Tako radite dok ne utrošite sve.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)