IZDAŠNA OBROK SALATA GOTOVA ZA 10 MINUTA: Veoma je zasitna i ukusna
04. 09. 2024. u 08:00
Donosimo vam najbolji recept za obrok salatu Crveno more koja se pravi za manje od 10 minuta.
Povezane vesti

ZDRAVA I UKUSNA PILEĆA SALATA: Celer, paradajz i orasi upotpunjuju ovo jelo
PILEĆA salata sa celerom, lukom i orasima može da se servira uz kroasan, kao predjelo ili kao obrok salata.
07. 02. 2025. u 07:00

TURSKA SALATA SA LEBLEBIJAMA: Pikantna, lagana i za svačiji džep - super zamena za obrok (VIDEO)
Mi vam predlažemo da isprobate i turski recept za pikantnu salatu sa leblebijama koju možete da služite za ručak.
31. 03. 2025. u 13:00

SALATA SA HRSKAVIM HLEBOM, ŠUNKOM I KUPUSOM: Odlična kao predjelo, prilog uz glavno jelo ili čak lagana večera (VIDEO)
Ako tražite salatu koja je jednostavna, ali istovremeno osvežavajuća i bogata ukusima, ova kombinacija kineskog kupusa, šunke i kukuruza sa hrskavim domaćim hlebom je savršen izbor.
28. 02. 2025. u 14:30Jovana Vasić

UKUSNE I SOČNE: Ćufte od sardina u paradajz sosu
UKOLIKO imate konzervu sardina napravite ove ćufte u paradajz sosu, biće pravi specijalitet.
09. 02. 2025. u 13:00
Najnovije iz rubrike

BEZ TRUNKE MESA, A SVI TRAŽE REPETE: Prolećni punjeni patlidžan sa sirom i začinima
Ovaj recept za punjeni patlidžan sa sirom, paradajzom i začinima je hranljiv i ukusan, idealno za glavni obrok.
07. 05. 2025. u 22:44

ATRAKTIVNO IZGLEDA, A TEK ŠTO JE UKUSAN: Mramorni kolač
Uz jutarnju kafu ili toplo mleko za večeru, ovaj kolač je pravi izbor za vas. Ne brinite, nije tvrd kao mramor, samo tako izgleda, a mek je kao duša.
04. 05. 2025. u 12:00

SLASNI GURMANSKI RUČAK: Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni
Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni su brz i pravi gurmanski ručak koji ćete uvek rado da pripremate.
04. 05. 2025. u 09:00

SAVRŠEN LAGANI PROLEĆNI RUČAK: Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom
Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom odlični su za prolećni lagani ručak.
03. 05. 2025. u 09:00

AKO NISTE, OBAVEZNO GA SADA PROBAJTE: Ukrajinski kukuruzni hleb sa mladim lukom, savršen za doručak, ili uz meze (VIDEO)
POZNAT je kao "perjani" ili zeleni hleb, zbog zelenih stabljika mladog luka koje se iseckane stavljaju u testo.
03. 05. 2025. u 07:00
Komentari (0)