IZDAŠNA OBROK SALATA GOTOVA ZA 10 MINUTA: Veoma je zasitna i ukusna
Donosimo vam najbolji recept za obrok salatu Crveno more koja se pravi za manje od 10 minuta.

Foto: Printscreen Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković
Sastojci:
- 2-3 paradajza
- 2 crvene paprike
- 250 g tvrdog sira
- 5-6 čena belog luka
- 250 g krabinih štapića (surimi štapići) ili šunke
- 3 kašike majoneza
- 4 kašike kisele pavlake
Priprema:
Izrezati paprike na štapiće i staviti ih u činiju, pa iseči paradajz (kašikom izvući sredinu paradajza pa ga izrezati na štapiće i pomešati sa paprikama). Propržiti beli luk i dodati surimi štapiće pa propržiti dva minuta. Izvatiti štapiće na tanjir i ostaviti da se hladi, a uljem i belim lukom preliti paradajz i paprike, dodati i štapiće i rendani sir. Dodati malo limunovog soka, majonez, pavlaku i začine pa sve lepo promešati.
(Still)
Preporučujemo

RUSKA SALATA U POSNOJ VERZIJI: Ovako napravljena lepša je od mrsne
16. 08. 2024. u 14:00

BRZA SALATA OD ŠAMPINjONA: Pravi se začas, a pojede u trenu, prste da poližete
15. 08. 2024. u 10:43

VITAMINSKA SALATA: Fenomenalna salata koja će dobro doći vašem organizmu
06. 08. 2024. u 15:00

ŠOK PROGNOZA ZA OKTOBAR: Najavljeno da će pasti pola metra snega! Ovakve ekstreme ni meteorolozi ne pamte
PREMA najavama meteorologa, oktobar 2025. počeće u Srbiji pod uticajem prodora hladnog vazduha sa severoistoka Rusije koji je došao do Nemačke i Poljske, ali se polako približava ka nama što će prouzrokovati razvoj ciklona u Jonskom, Tirenskom i delu Jadranskog mora i već 1. oktobra, u sredu, u večernjim časovima na jugu i jugozapadu Srbije počeće da pada kiša.
30. 09. 2025. u 20:58

"ZAŠTO MI PIPAŠ ŽENU?" Ovako je počela tuča na svadbi u Gornjem Milanovcu, nasrnuli na doktora (VIDEO)
SVADBENO veselje u Gornjem Milanovcu pretvorilo se u haotičnu scenu kada je došlo do nesvakidašnjeg incidenta.
30. 09. 2025. u 16:10

OGLASILA SE BILjA NAKON RASTANKA OD ACE ILIĆA: "Videću kako vreme prolazi..."
IAKO rastavljeni, Bilja i Aca imaju veliki razlog za slavlje.
01. 10. 2025. u 12:20
Komentari (0)