SAVRŠENO LETNJE JELO: Musaka od povrća i sira, izgleda fantastično, a i ukus će vas raspametiti
30. 06. 2024. u 07:00
Ukoliko nemate ideju za današnji ručak, ovo je idealan recept koji će oduševiti celu porodicu.
Povezane vesti

PEČENI KARFIOL S PESTO SOSOM OD RUKOLE I ORAHA: Zdrav ručak po receptu nutricioniste
VREME pripreme je oko 40 minuta, a količina dovoljna za 4-6 porcija.
05. 02. 2025. u 11:00

PILEĆI SUVLAKI SA SOSOM I POVRĆEM: Lagano i ukusno jelo, kome niko neće odoleti
Ako želite da napravite malo drugačiji ručak, onda je naš predlog da isprobate recept za suvlaki. Takođe, ovo jelo možete da služite i za večeru.
26. 04. 2025. u 08:30

MEKSIČKE LAZANJE: Bogato i izdašno jelo savršenog ukusa
Meksičke lazanje sa kukuruzom su najbolji recept za lazanje.
23. 04. 2025. u 16:00

MUSAKA SA PATLIDŽANOM I ŠAMPINJONAMA: Savršeno sočna, prepuna sosa i idealna za ručak
Ručak koji se brzo sprema i još brže pojede.
13. 04. 2025. u 08:30

RECEPT ZA UKUSAN LAGANI OBROK: Pasta primavera, osvaja na prvi zalogaj
Pasta primavera za prve prolećne dane je puna povrća, a možete da je prilagođavate svom ukusu i željama.
05. 04. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

BEZ TRUNKE MESA, A SVI TRAŽE REPETE: Prolećni punjeni patlidžan sa sirom i začinima
Ovaj recept za punjeni patlidžan sa sirom, paradajzom i začinima je hranljiv i ukusan, idealno za glavni obrok.
07. 05. 2025. u 22:44

ATRAKTIVNO IZGLEDA, A TEK ŠTO JE UKUSAN: Mramorni kolač
Uz jutarnju kafu ili toplo mleko za večeru, ovaj kolač je pravi izbor za vas. Ne brinite, nije tvrd kao mramor, samo tako izgleda, a mek je kao duša.
04. 05. 2025. u 12:00

SLASNI GURMANSKI RUČAK: Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni
Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni su brz i pravi gurmanski ručak koji ćete uvek rado da pripremate.
04. 05. 2025. u 09:00

SAVRŠEN LAGANI PROLEĆNI RUČAK: Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom
Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom odlični su za prolećni lagani ručak.
03. 05. 2025. u 09:00

AKO NISTE, OBAVEZNO GA SADA PROBAJTE: Ukrajinski kukuruzni hleb sa mladim lukom, savršen za doručak, ili uz meze (VIDEO)
POZNAT je kao "perjani" ili zeleni hleb, zbog zelenih stabljika mladog luka koje se iseckane stavljaju u testo.
03. 05. 2025. u 07:00
Komentari (0)