ZAŠTO NIKADA NE TREBA SOLITI KAJGANU U TIGANJU: Slavni kuvar otkriva malu, ali važnu caku kako se spremaju jaja
FINESE koje mnogo znače.
Foto: Shutterstock
Najjednostavnije jelo koje svi volimo, kajgana, može da bude ukusnije nego što smo do sada navikli.
Da bi bila savršena, pratite savet Kendži Lopez Alt, autora knjige o kuvanju koji je otkrio svoju tajnu.
Posolite je pre ubacivanja u tiganj
- Kada spremate kajganu, posolite je 15 minuta pre nego što jaja stavite u tiganj, kako bi ostala sočna. Ako ih posolite kada su već gotova, postaće vodena i ne baš čvrsta, što će se odraziti na ukus - savetuje Kendži.
Preporučujemo
RECEPT ZA SOS OD VIŠANjA: "Pokvarite" pečenje ovim brzinskim dodatkom - i nećete se pokajati
06. 02. 2023. u 12:35 >> 09:47
ROLOVANA PILETINA: Na njoj bi vam pozavideli i francuski kuvari (FOTO)
06. 02. 2023. u 11:55
SOČNO TELEĆE PEČENjE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu
31. 01. 2023. u 10:37
"PA HAJDE DA PRODUŽIMO ZADOVOLjSTVO" Zaharova uputila misterioznu poruku Zapadu
PORTPAROLKA ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da su zapadne zemlje zabrinute zbog toga kakva bi još nova ispitivanja oružja Rusija mogla da sprovede nakon demonstracije rakete "Burevestnik".
01. 11. 2025. u 19:52
SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
"ONA JE ZLA!" Ova poznata srpkinja je zaova Snežane Đurišić (FOTO)
"MALO je zla, ali je naša..."
02. 11. 2025. u 16:10
Komentari (0)