JEDNOSTAVNO NAJBOLJI: Tuna namaz za sendviče
ZA brz doručak kod kuće ili obrok koji lako možete poneti sa sobom.

Foto: Profimedia
OVI jednostavni i ukusni tuna sendviči savršeni su.
Sastojci:
* 1 konzerva tunjevine u sopstvenom soku ili u ulju (oceđena)
* 2 kuvana jajeta
* 3 kašike kukuruza iz konzerve
* 2 kisela krastavčića (sitno seckana)
* 1 kašika kisele pavlake
* 1 kašika majoneza
* 1 kašičica senfa
* Mleveni biber po ukusu
* Seckani peršun – po želji
Priprema:
Ovi kremasti sendviči sa tunjevinom su odličan izbor za brz doručak ili praktičan obrok koji lako možete poneti na posao. Lako se pripremaju, drže sitost i puni su osvežavajućih ukusa koji prijaju u svako doba dana.
Iseckajte kuvana jaja na sitno u većoj činiji. Dodajte oceđenu tunjevinu, kukuruz i sitno seckane krastavčiće. Pomešajte pavlaku, majonez i senf, pa dodajte u smesu. Sve dobro promešajte, pospite biberom i peršunom po želji. Namažite na svež ili tostiran hleb, punite kifle ili služite kao namaz uz krekere.
Prijatno!
(StvarUkusa)
Preporučujemo

SKANDAL U BRITANIJI, PORODICE U ŠOKU: Direktorka mrtvačnice gledala crtani film sa mrtvim bebama u svojoj kući
EJMI Apton (38), osnivačica udruženja Florrie’s Army u Lidsu u Engleskoj, našla se u centru velike afere nakon što su roditelji preminule dece otkrili da su tela njihovih beba držana u njenoj kući umesto u mrtvačnici.
27. 08. 2025. u 17:50

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

"SA RAČUNA PODIGNUT OGROMAN NOVAC, KONTEJNER NESTAO" Lanetova ćerka iznela nove tvrdnje o imovini pokojnog oca
PROŠLO je četiri godine od smrti legende našeg glumišta, Milana Laneta Gutovića, koji nas je napustio 25. avgusta 2021. u 75. godini.
02. 09. 2025. u 21:21
Komentari (0)