PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA: Savršen namaz za post na vodi
03. 03. 2025. u 13:30
Namazi su izuzetno popularni, a svi znaju kako je bolje da napravite domaću paštetu, nego da koristite kupovnu. Paštete možete da koristite kao namaz za hleb ili umak za neko povrće.
Najnovije iz rubrike
PILEĆI ROLAT SA AJVAROM: Neodoljiva kombinacija ukusa!
Ukoliko želite da pripremite predjelo koje će oduševiti i one najprobirljivije, ovaj pileći rolat sa ajvarom je pravi izbor! Nežna kora sa blagim mirisom ajvara i punjenje od piletine, kiselih krastavaca i kajmaka prave savršenu kombinaciju ukusa. Lagan, sočan i dekorativan, ovaj rolat će postati hit svakog stola — bilo da je praznik, slavlje ili nedeljni ručak.
01. 11. 2025. u 13:25
UKUSNI KOLAČIĆI SA PAVLAKOM I SUVIM GROŽĐEM: Mirisni, mrvičasti i puni ukusa
Ovi kolačići sa pavlakom i suvim grožđem vraćaju taj miris i ukus detinjstva. Meki su, mrvičasti, nežno slatki i odlični za svaku priliku – bilo kao posluženje gostima, školska užina ili mali trenutak uživanja uz šoljicu čaja.
01. 11. 2025. u 11:11
ZLATNE KOCKE SA LEŠNICIMA I ČOKOLADOM: Meki, mirisni i neodoljivo ukusni!
Ovi kolačići spajaju karamelni šmek smeđeg šećera, bogatstvo putera i hrskavost pečenih lešnika. Svaka kocka je mali zalogaj zlatne čokoladne sreće, idealan uz kafu, čaj ili kao poslastica za posebne prilike.
01. 11. 2025. u 10:33
BIGOS: Poljski kupus u sosu od mesa i začina
Bigos je jedno od najpoznatijih poljskih jela – aromatično, zasitno i još ukusnije kada se podgreje. Ovo starinsko jelo spaja kiseli i svež kupus sa mesom i kobasicama, polako krčkanim u začinima koji daju dubok, puni ukus.
31. 10. 2025. u 11:00
TAJNA BUGARSKOG RECEPTA ZA SAVRŠEN KISELI KUPUS: Zbog ovog trika će biti najukusniji - nikad vam se neće kvariti
DOMAĆICE iz Bugarske poznate su po jednom posebnom triku koji koriste generacijama: osim odgovarajuće količine soli, u bure dodaju i ječam.
31. 10. 2025. u 10:50
Komentari (0)