NIKO IM NEĆE ODOLETI: Napravite posne palačinke sa jednim tajnim sastojkom
29. 11. 2024. u 15:00
Vreme je posta i mnogi vernici poste, ali to ne znači da ne mogu da naprave svoje omiljene poslastice. Upravo i palačinke imaju svoju posnu varijantu. Ono što ove palačinke čini posebnim jeste jedan tajni sastojak, koji nije uobičajen za ovu poslasticu, a to je sok od jabuke.
Povezane vesti

POSNE PALAČINKE OD HELJDINOG BRAŠNA: Uživajte u omiljenoj poslastici i u danima posta
Ovako pripremljene mogu stajati i dva dana, tanke su i ukusne kao da su mrsne.
04. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić

PALAČINKE IZ RERNE KOJE MORATE DA PROBATE: Prave se brže i lakše od običnih, a još su ukusnije
Lako se spremaju i ne morate da stojite satima ispred šporeta.
24. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

FANTASTIČNE PALAČINKE SA MAKOM I ŠLJIVAMA: Kombinacija ukusa koja će vas oduševiti
Ako ste ljubitelj štrudle sa makom ili džema od šljiva, sigurno ćete obožavati ovu kombinaciju koja je svojevrsno spoj tih poslastica.
14. 02. 2025. u 16:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

MALO DRUGAČIJA PITA SA JABUKAMA: Neodoljivo je sočna, ukusna i priprema se za svega 5 minuta (VIDEO)
Ako volite pitu od jabuka, ali želite da probate nešto novo i drugačije, ovaj recept će vas oduševiti.
30. 04. 2025. u 09:00

JEDNI KAŽU JEDNO, DRUGI DRUGO, A ZNATE LI VI: Da li je dobro peći na maslinovom ulju?
Jedna od većih zabluda u kulinarstvu je ta da ne bi trebalo pržiti, kuvati ili peći na maslinovom ulju, već da je ispravno koristiti ga samo hladno.
30. 04. 2025. u 07:00

BRZA TORTA SA PIŠKOTAMA I MALINAMA: Ovaj recept je veoma jednostavan, a preukusan (VIDEO)
Toliko je jednostavna da bi dete umelo da je napravi.
29. 04. 2025. u 13:00

DOMAĆI KOLAGEN: Priprema je jednostavna, a i vrlo je ukusan
Prirodni kolagen iz domaće supe pomaže kod osteoporoze, podmlađuje kožu i štedi novac. Pogledajte recept koji je postao viralan.
29. 04. 2025. u 11:00

DALMATINSKA PAŠTICADA: Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, po originalnom receptu
Kada se spomene pašticada mnogima odmah na um padne ukusno jelo od mesa, koje se krčka dugo i polako, ali garantuje takav spoj ukusa na koji je jednostavno nemoguće ostati imun.
29. 04. 2025. u 09:00
Komentari (0)