ZA TILI ČAS: Savet za domaćice - Evo kako da brzo iseckate beli luk
30. 08. 2024. u 09:30
ZDRAV je i ukusan, bez njega veliki broj jela ne bi bio isti, ali kad bi trebalo sitno da ga iseckamo (kao što je potrebno za pripremu mnogih obroka) muka nas hvata.
Povezane vesti

BRZI TRIKOVI ZA PAKOVANJE ZIMSKIH JAKNI I JORGANA: Ovako ih čuvate od moljaca, ne pravite iste greške (FOTO)
LEPO vreme je konačno stiglo, temperature rastu i definitivno je kraj zimskim jaknama, debelim čarapama, ćebićima i jorganima.
01. 05. 2025. u 21:07

ZDRAVIJA, A EFIKASNA METODA: Kako da očistite šporet bez „hemije“
Kada se natalože masnoće i nečistoće, nastale čestim kuvanjem, šporet može izgledati prljavo i zapušteno, iako ga perete deterdžentom za sudove posle svake upotrebe.
02. 05. 2025. u 06:15

NEMATE ULJA KOD KUĆE, NEMA PROBLEMA: Ove namirnice mogu da zamene zejtin u pripremi hrane
Nestalo vam je ulje, a hteli ste baš danas da napravite recept čiji je jedan od sastojaka upravo ulje. Ne brinite, postoje neke namirnice koje mogu biti odlična zamena, a verovatno neke i imate kod kuće.
10. 02. 2025. u 16:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

BEZ TRUNKE MESA, A SVI TRAŽE REPETE: Prolećni punjeni patlidžan sa sirom i začinima
Ovaj recept za punjeni patlidžan sa sirom, paradajzom i začinima je hranljiv i ukusan, idealno za glavni obrok.
07. 05. 2025. u 22:44

ATRAKTIVNO IZGLEDA, A TEK ŠTO JE UKUSAN: Mramorni kolač
Uz jutarnju kafu ili toplo mleko za večeru, ovaj kolač je pravi izbor za vas. Ne brinite, nije tvrd kao mramor, samo tako izgleda, a mek je kao duša.
04. 05. 2025. u 12:00

SLASNI GURMANSKI RUČAK: Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni
Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni su brz i pravi gurmanski ručak koji ćete uvek rado da pripremate.
04. 05. 2025. u 09:00

SAVRŠEN LAGANI PROLEĆNI RUČAK: Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom
Čamci od tikvica punjeni piletinom i sirom odlični su za prolećni lagani ručak.
03. 05. 2025. u 09:00

AKO NISTE, OBAVEZNO GA SADA PROBAJTE: Ukrajinski kukuruzni hleb sa mladim lukom, savršen za doručak, ili uz meze (VIDEO)
POZNAT je kao "perjani" ili zeleni hleb, zbog zelenih stabljika mladog luka koje se iseckane stavljaju u testo.
03. 05. 2025. u 07:00
Komentari (0)