ZAŠTO SE DODAJE ŠEĆER U MESO NA ROŠTILJU? Evo odgovora a i količine koja je potrebna
UŽIVAĆETE u savršenom roštilju. Profesionalni kuvari i roštilj majstori znaju za ovu caku, a sada možete i vi da je primenite.
 
                                                                                    Foto Shutterstock
IAKO mnogi misle da se šećer koristi samo za pripremu poslastica ili zaslađivanje jela, to nije uvek slučaj. Ako dodate šećer kad pripremate roštilj, pomoći će da se dobije tanka i hrskava korica na mesu. Važno je da znate količinu koja se stavlja. Dovoljna je jedna kašika šećera na jedan kilogram mesa.
Dodajte jednu kašičicu šećera i dobićete najukusniji roštilj.
(Trpeza)
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)