PEČENI SVINJSKI KOTLETI U SOSU: Nežno, sočno i aromatično
Jelo koje spaja hrskavu teksturu pohovanog mesa i bogat, mirisni sos od putera, belog luka i začina. Svaki zalogaj topi se u ustima, a kremasti sos daje kotletima onaj stari, dobro poznati ukus domaće kuhinje.
30. 10. 2025. u 14:30
BELE MAK ŠTANGLICE: Neodolljiva kombinacija maka i bele čokolade
Ako volite kolače koji izgledaju jednostavno, a ukusom osvajaju sve redom – bele mak štangle su pravi izbor za vas! Spoj finog maka i kremaste bele čokolade daje neverovatnu ravnotežu ukusa – dovoljno slatko, a opet osvežavajuće i lagano.
30. 10. 2025. u 13:30
ČOKO BADEM KUGLICE: Zdrava poslastica fenomenalnog ukusa
Kada poželite nešto slatko, a da pri tom ne napravite „grešku“ u ishrani – čoko-badem kuglice su pravi izbor! Priprema traje svega nekoliko minuta, ne zahteva rernu ni komplikovane postupke, a rezultat je zdrav, energetski zalogaj koji će vas oduševiti već na prvi ukus.
30. 10. 2025. u 12:30
PILEĆA MUSAKA SA POVRĆEM I SIROM: Jednostavno jelo iz rerne koje će svi obožavati!
Sočna, kremasta i mirisna – večera koja spaja ukuse domaće kuhinje i jednostavnost pripreme.
30. 10. 2025. u 11:30
BRAUNI SA KREM SIROM I BUNDEVOM: Jesenji hit u kuhinji
Ovi brauniji sa krem sirom i bundevom savršen su spoj toplih jesenjih začina, svilenkaste teksture i duboke čokoladne arome. Idealni su za porodična druženja, praznične trpeze ili kao slatki zalogaj uz popodnevnu kafu.
30. 10. 2025. u 10:39
RECEPT ZA POSNI SLAVSKI KOLAČ: Uživaćete u savršenom ukusu
UZ POMOĆ ovog recepta on može biti svež i sutradan.
29. 10. 2025. u 14:05
PROJA SA ČVARCIMA: Recept sa kojim nema greške! (VIDEO)
PROJA koja će vas vratiti u detinjstvo i naterati da poželite još jedno parče.
29. 10. 2025. u 12:30
PITA BEZ KORA SA POVRĆEM, ŠUNKOM I SIROM: Brzo, jednostavno i neodoljivo!
KADA poželite toplo, mirisno jelo koje se sprema bez muke, ova pita bez kore je pravi izbor! Spolja blago hrskava, a iznutra meka i puna ukusa — savršena večera za celu porodicu.
29. 10. 2025. u 07:00
KINDER OBLANDA: Recept za neodoljivu poslasticu - Meko, hrskavo i čokoladno!
MEKO, kremasto, hrskavo i čokoladno — sve u jednom zalogaju! Savršene su za slavu, prazničnu trpezu ili kao slatki zalogaj uz kafu, jer spajaju aromu kinder čokolade sa domaćim šmekom.
28. 10. 2025. u 20:00
SITNI KOLAČI ZA SLAVU: Četiri starinske poslastice koje osvajaju čarobnim ukusom (RECEPTI)
OVI sitni kolači su naročito zgodni za pripremu u vreme sezone slava. Sa njima ne možete da pogrešite, a dodatan plus je što se spremaju očas posla.
28. 10. 2025. u 15:36
SALATA OD KARFIOLA I KROMPIRA: Zdravo, mirisno i neodoljivo!
AKO mislite da je karfiol dosadan — ovaj recept će vas potpuno razuveriti! Kombinacija pečenog karfiola, krompira, maslina i sušenog paradajza pretvara jednostavne namirnice u pravu mediteransku čaroliju ukusa.
28. 10. 2025. u 15:16
GRČKA TORTA KOJA SE PAMTI: Kremasti klasik za svaku svečanu trpezu
GRČKA torta je raskošna i kremasta poslastica koja spaja lagane orašaste kore i bogat, čokoladno–keksasti fil.
28. 10. 2025. u 13:30
BORANIJA ZAPEČENA U RERNI: Ideja za brz i ukusan ručak (VIDEO)
U SAMO nekoliko koraka imaćete gotov ručak ili večeru za celu porodicu
28. 10. 2025. u 10:55
DUNAVSKI VALOVI: Slatki klasik koji osvaja sve generacije
Klasičan kolač koji spaja sočan biskvit, kiselkaste višnje, nežnu vanila kremu i bogat čokoladni preliv. Jednostavan za pripremu, a izgledom i ukusom uvek ostavlja utisak – savršen desert za svaku priliku.
27. 10. 2025. u 19:00
POSNE OBLANDE SA EUROKREMOM I LEŠNIKOM: Idealne za slavsku trpezu
Kad poželite nešto brzo, čokoladno i posno – ove oblande su pravi izbor! Kremast fil, hrskavi listovi i miris čokolade i lešnika čine ih savršenom poslasticom uz kafu ili čaj.
27. 10. 2025. u 18:00
SALATA OD JAJA, GRAŠKA I ROTKVICA: Lagana, osvežavajuća i kremasta
Kada poželite jelo koje je jednostavno, brzo i puno ukusa, ova salata od jaja sa graškom i rotkvicom biće pravi izbor. Njena svežina, blago pikantna nota rotkvice i kremasta tekstura majoneza čine je savršenom za lagani ručak, večeru ili kao deo svečanog stola.
27. 10. 2025. u 17:00
REZANCI SA POVRĆEM I TOFUOM: Ukusna azijska inspiracija
Brzo, lako i puno ukusa – ovo jelo donosi duh istočne kuhinje u vaš dom. Kombinacija elastičnih pirinčanih rezanaca, hrskavog povrća i tofua u bogatom, slatko-slanom sosu čini savršen obrok za ručak ili laganu večeru.
27. 10. 2025. u 16:00
PALAČINKE SA BRESKVOM: Mirisne, lagane i pufnaste
Ove palačinke od breskvi savršene su za vikend doručak ili slatku popodnevnu užinu. Komadići svežeg voća daju im prirodnu slatkoću i sočnost, a u kombinaciji sa medom i šećerom u prahu dobijaju ukus kao iz najboljeg kafića.
27. 10. 2025. u 15:00
ČIZKEJK SA CIMETOM I KREMASTIM PRELIVOM: Kolač koji miriše na jesen
Kremast, nežan i mirisan — ovaj čizkejk je pravi užitak za ljubitelje suptilnih začina i mekane teksture. Cimetova podloga i blago začinjen fil daju mu jesenji karakter, dok ga lagani kremasti preliv čini svečano elegantnim. Savršen je uz šoljicu kafe ili kao zvezda praznične trpeze.
27. 10. 2025. u 14:00
HRSKAVE PAPRIKE PUNJENE SIROM: Ukus domaće kuhinje
Pečene paprike punjene sirom, zatim pohovane do zlatne boje, spajaju miris tradicije i neodoljiv ukus koji podseća na pravi domaći ručak. Spolja hrskave, iznutra mekane i pune topljenog sira – savršene su kao predjelo, lagani obrok ili jelo za svečanu trpezu.
27. 10. 2025. u 13:00
KREMASTA PASTA SA KOBASICOM I POVRĆEM: Savršeno za brzu večeru za celu porodicu
Ovo je jedno od onih jela koje možete pripremiti za manje od 30 minuta — zasitno, mirisno i puno ukusa.
27. 10. 2025. u 12:26
PUDING OD BUNDEVE SA ORASIMA I DŽEMOM: Savršen dezert koji miriše na jesen
KREMAST, baršunast i pun ukusa – ovaj puding od bundeve spaja sve što volimo u jesenjim danima. Nežna slatkoća, miris cimeta i hrskavi orasi čine ga dezertom koji greje i telo i dušu. Jednostavan za pripremu, a izgleda kao poslastica iz starinske kuhinje.
27. 10. 2025. u 12:25
TURSKI DESERT GOTOV ZA 15 MINUTA: Pravi se od griza i čokolade i ne peče se
SAVRŠEN je za iznenadne goste
26. 10. 2025. u 19:00
CRKVENI RECEPT ZA SLAVSKO ŽITO: Evo po čemu se razlikuje
SLAVSKO žito je prema tradiciji neizostavni deo trpeze za slavu
26. 10. 2025. u 16:00