AUTOBUS UDARIO U STUB, KROV SPLJOŠTIO PUTNIKE: Stravična saobraćajna nesreća u Rumuniji, među povređenima i deca (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

23. 12. 2022. u 15:45

JEDNA osoba je poginula, a više putnika, među kojima ima i dece, povređeno je kada je autobus pun grčkih turista udario u stub za merenje visine vozila u centru Bukurešta.

АУТОБУС УДАРИО У СТУБ, КРОВ СПЉОШТИО ПУТНИКЕ: Стравична саобраћајна несрећа у Румунији, међу повређенима и деца (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP

Autobus, u kom je bilo 47 osoba, krenuo je sinoć iz Volosa, stao je u Larisi i Solunu, a u Bukurešt je stigao u jutarnjim časovima.

Kako prenose mediji, kada je vozač stigao u centar grada, nije video stub i udario je u znak, verovatno pri velikoj brzini. Autobus se spljeskao, a krov je spljoštio putnike.

Od siline udara popucala su stakla na autobusu.

Grčki mediji javljaju da je vozač bio negativan na alkohol i psihoaktivne supstance.

Vozač je u policiji ispričao da je pratio navigaciju kako bi stigao do zgrade Parlamenta.

https://www.youtube.com/watch?v=wGuYnBMfYOo

Rumunsko Ministarstvo zdravlja saopštilo je da su neki putnici ostali zarobljeni u autobusu i da je na lice mesta poslato 10 vozila Hitne pomoći. Hospitalizovane su 22 osobe. Stepen njihovih povreda za sada nije poznat.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!