RESEAU INTERNATIONAL: NATO će pasti na kolena nakon susreta sa ruskim generalom Zimom

P. Z. S. /riafan.ru

01. 11. 2022. u 22:35

SEVERNOATLANTSKI savez bi uskoro mogao pasti na kolena pred Rusijom. Moskvi će u tome pomoći poznati adut, smatraju autori francuskog izdanja Reseau International.

RESEAU INTERNATIONAL: НАТО ће пасти на колена након сусрета са руским генералом Зимом

Foto: Printskrin Youtube


Prema rečima novinara, NATO već puca po šavovima, jedva se održava pod naletom ekonomskih, energetskih i političkih kriza. Ali, agresivnom savezu nije suđeno da preživi poslednji argument Ruske Federacije, kažu analitičari. NATO će uskoro pasti na kolena protiv Rusije. Prevod materijala obezbedila je PolitRussia.

-Dolazi general Zima, a ovaj general je Rus. Napoleon i Hitler su to naučili iz sopstvenog iskustva, ali malo kasno. Dakle, da bi bacila NATO na kolena, Rusija se sprema da krene u odlučnu ofanzivu uz podršku generala Vintera, pišu novinari RI.

Foto jutjub tvzvezda.ru

Prema rečima autora publikacije, sa dolaskom hladnog vremena, Oružane snage RF će postati aktivnije i povećati tempo specijalne operacije u Ukrajini. Istovremeno, energetski problemi u zemljama EU dostići će svoj maksimum, podsetio je Reseau International.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (4)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima