DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK, 16. JANUAR: Škorpije čeka romantican susret; Lavovi će patiti od nesanice

Astrolog Marina Jungić Milošević

15. 01. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vam Mesec u Ovnu za utorak 16. januar donosi na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 16. ЈАНУАР: Шкорпије чека романтицан сусрет; Лавови ће патити од несанице

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Napeti aspekti Meseca u vašem znaku, Merkura i vašeg vladaoca Marsa, simbola logike i akcije, zahtevaju da se prilagodite novim okolnostima na poslu. Umetnici i sportisti mogu da očekuju uvećanje prihoda. Podložnost povredama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec prelazi preko vašeg astrološkog polja ograničenja i pravi izazovan aspekt sa Marsom, koji uprvalja vašim ljubavnim životom, što nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim partnerom. Novac vam stiže preko inostranstva. Pazite se vrele vode.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Zbog napetih aspekata između Meseca i vašeg vladaoca Merkura i Marsa u astrološkom polju finansija i rizika, budite oprezni prilikom sklapanja novih poslovnih dogovora. Moguć odlazak na kraći put u inostranstvo. Pazite se za volanom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Zbog naglašenog znaka Jarca, očekuju vas pregovori o novom poslu. Vaš vladalac Mesec u astrološkoj kući karijere pravi sekstil sa Suncem i Plutonom, donoseći vam solidnu zaradu, ako se bavite nekom kreativnom delatnošću. Opasnost u saobraćaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce u dobrom aspektu sa Mesecom, donosi uspeh i novac Lavovima, preko poslova sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Jedan Ovan podstiče vašu ambiciju kada se radi o stručnom usavršavanju u inostranstvu. Nesanica.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Izazovan aspekt između Meseca, vašeg vladaoca Merkura i Marsa, planeta logike i akcije, čini vas izuzetno motivisanim da se posvetite projektu sa strancima koji obuhvata i poslove sa nekretninama. Nervoza. Opasnost u saobraćaju.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vladalac vaših partnerskih odnosa, Mars i Merkur u polju privatnosti, obrazuju napete aspekte sa Measecom, donoseći vam rasprave sa voljenom osobom, ali i poslovnim partnerom. Slobodne Vage očekuje strastveni susret sa Strelcem u večernjim satima.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec prelazi preko vaše astrološke kuće posla i pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom i Suncem, donoseći vam lepu zaradu ali i nervozu, ako se često putujete zbog posla. U večernjim satima očekuje vas romantični susret sa Bikom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Aspekt između vašeg vladaoca Jupitera u polju finansija i Marsa i Merkura u polju karijere, motiviše vas kada se radi o poslu koji zahteva veliku preciznost. Pozicija Meseca, donosi uspeh i uvećanje prihoda umetnicima i sportistima.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u kući privatnog biznisa pod uplivom Sunca i Plutona iz vašeg znaka, donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa osobama iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Uspeh očekuje Jarčeve koji se bave kreativnim ali i rizičnim zanimanjima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sunce i Pluton prave dobre aspekte sa vašim vladaocem Uranom, donoseći vam uvećanje zarade preko poslova sa nekretninama i inostranstvom. Vaš način odlučivanja može biti pod uticajem vaših emocija. Nervoza. Opasnost u saobraćaju.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Prelazak Meseca iz vašeg u znak Ovna podstiče vašu ambiciju, donoseći vam sjajne šanse za zaradu, preko saradnje sa poslovnim partnerima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Ljubavni partner očekuje da razgovarate o jednoj važnoj temi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima