NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. JANUARA: Lav da se kloni rasprava sa ženama, Jarac upoznaje zanimljivu osobu, Ribe magnet za suprotni pol

Astrolog: Marina Jungić Milošević

06. 01. 2024. u 21:30

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa za sedmicu koja je pred nama, od 7. do 13. januara, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 7. ДО 13. ЈАНУАРА: Лав да се клони расправа са женама, Јарац упознаје занимљиву особу, Рибе магнет за супротни пол

Foto: Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto Pixabay free images

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Prepun znak Jarca u kome se nalazi i vaš vladalac Mars, simbol akcije, tokom ove nedelje stavlja akcenat na karijeru i intenzivniju komunikaciju sa nadređenima. Oko 10. januara, očekuju vas rasprave sa ženama, kao i vanredni troškovi. Krajem perioda, Mesec prelazi preko Vodolije, donoseći vam novac preko honorarnih poslova i prijatelja.

Ljubav Konjukcija Meseca i Venere u Strelcu, 9. januara, nagoveštava odlazak na zajednički put sa partnerom. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju nekoga na kraćem putu, predavanju, seminaru. Mlad Mesec, 11. januara, nagoveštava susret sa harizmatičnom osobom, preko posla ili društvene mreže.

Zdravlje Pazite da se ne opečete.

Foto: Free Images Pixabay

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Konjunkcija Meseca i Venere, 9. januara donosi vam novac. Naglašen znak Jarca, fokusira vas na kontakte sa strancima, organizaciju putovanja, zakazivanje sastanak u vezi sa pravnim procesima. Oko 10. januara, povedite više računa o tome šta potpisujete i sa kim se dogovarate. Krajem nedelje ćete morati da se prilagodite novonastalim uslovima na radnom mestu.

Ljubav Spoj Meseca i Marsa, vladaoca vašeg emotivnog života, sredinom nedelje, donosi vam svađe i ljubomorne scene. Krajem perioda, moguć raskid. U vreme mladog Meseca, 11. januara, slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa nekim ko često putuje zbog posla, bavi se advokaturom, turizmom, marketingom.

Zdravlje Proverite hormonski status.

Foto: Free Images Pixabay

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Napet aspekt između Neptuna i vašeg vladaoca Merkura, planeta prevara i informacija, upozorava da tokom ove nedelje detaljno proverite sve podatke, pre donošenja važnih odluka. Sredinom perioda, izbegavajte podizanje kredita i rizične investicije. U drugoj polovini nedelje, novac vam stiže preko poslovnih aranžmana sa osobama koje žive u inostranstvu.

Ljubav Sa inkonjunkcijom između Urana i Venere, koja upravlja vašim emotivnim životom, pred vama je burna sedmica. Susret sa Strelcem 7. januara. U vreme mladog Meseca, 11. januara, junski Blizanci mogu da se zaljube u osobu koja stiže sa puta ili živi u drugom gradu ili zemlji. Susret sa Vodolijom oko 12. januara.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Profimedia

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao Period počinje sa kontaktima i dogovorima sa osobama koje žive u inostranstvu i planiranjem putovanja. Konjunkcija vašeg vladaoca Meseca sa Marsom, 10. januara, upozorava da izbegavate rasprava sa ženama, kao i ulaganje novca u rizične poslove. Krajem sedmice, preko prijatelja možete da postignete dogovor o isplativom aranžmanu. Poslušajte savet jedne Škorpije.

Ljubav Naglašen znak Jarca, sa čak tri planete, ove nedelje, stavlja naglasak na odnos sa voljenom osobom, koji će biti turbulentan. U vreme mladog Meseca u astrološkom polju partnerskih odnosa, 11. januara, preko prijatelja možete upoznati novu ljubav ili započeti zajednički život sa partnerom.

Zdravlje Izbegavajte masnu i ljutu hranu.

Foto Pixabay free images

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Zbog naglašenog polja svakodnevnih aktivnosti, u kome se nalazi i vaš vladalac Sunce, simbol uspeha, očekuje vas mnogo obaveza i sastanaka, naročito u drugoj polovini perioda. Kvadrat između Neptuna i Merkura, koji upravlja vašim poslom, opominje na dodatni oprez prilikom dogovora i potpisivanje ugovora. Oko 10. januara, klonite se rasprava sa ženama.

Ljubav Slobodni Lavovi 9. januara mogu da se zaljube u nekoga, koga će upoznati preko poslovnih kontakata. U vreme mladog Meseca, 11. januara, ponašanje bračnog partnera budi vašu sumnju. Drugi deo nedelje, donosi raskid ili razdvajanje od partnera zbog neočekivanih okolnosti. Jedan Strelac vam šalje poziv za izlazak.

Zdravlje Podložnost povredama u kući.

Foto Pixabay free images

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Vaš vladalac Merkur, koji upravlja i vašom karijerom, ove nedelje obrazuje kvadrat sa Neptunom, simbolom inspiracije ali i prevara, što nalaže oprez prilikom sklapanja dogovora. Ali, umetnike, naročito glumce, očekuju uspeh i novac. Oko 10. januara, izbegavajte rizične finansijske transakcije, naročito ako se bavite intelektualnim ili nekim kreativnim delatnostima.

Ljubav Sredinom nedelje, raste tenzija između vas i voljene osobe, koja može biti prourokovana i nečijom ljubomorom. U vreme mladog Meseca u Jarcu, 11. januara, na putu, predavanju ili seminaru, možete da upoznate harizmatičnog Jarca. Drugi deo sedmice, donosi vam strastveni susret sa jednom Škorpijom.

Zdravlje Čuvajte se za volanom.

Foto Pixabay free images

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Vaš vladalac Venera, planeta posla i novca, obrazuje izazovan aspekt sa Uranom, simbolom više sile, zbog čega vas ove nedelje očekuju vanredni troškovi. Ipak, oko 10. januara, možete i da uvećate svoje prihode, ukoliko se bavite privatnim biznisom ili radite sa nekretninama. Drugi deo sedmice može biti uspešan za Vage koje se bave nekim kreativnim zanimanjem.

Ljubav Konjukcija Meseca i Venere, 9. januara, slobodnim Vagama donosi susret sa Strelcem na kraćem putu ili predavanju. U vreme mladog Meseca, 11. januara, pažnju može da vam privuče neko ko radi u zdravstvu ili se bavi rizičnim zanimanjem. Partnerova ljubomora, krajem perioda, može biti uzrok raskida.

Zdravlje Pazite se za volanom.

Foto Pixabay free images

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Vaš vladalac Mars, planeta akcije, ove nedelje pravi trigon sa Jupiterom, vladaocem vaših finansija, donoseći vam uvećanje prihoda. Ipak, 10. januara, neko može pokuašti da vas prevari ili obmane. Sredinom perioda, očekuje vas uspeh, ukoliko ste preko posla prisutni u javnosti. Drugi deo sedmice, nosi upozorenje da pripazite na odnos sa šefovima i sa kolegama.

Ljubav U vreme mladog Meseca, koji upravlja vašim kontaktima sa strancima, 11. januara, slobodne Škorpijem na kraćem putu ili poslovnom sastanku, mogu da upoznaju atraktivnu osobu. Zauzete očekuje odlazak na put sa partnerom. Krajem perioda, voljena osoba može da vas iznenadi većom dozom ljubomore.

Zdravlje Dodatni oprez za volanom.

Foto Pixabay free images

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao Naglašen znak Jarca, u kome se ove nedelje nalaze čak tri planete, najavljuje mnogo obaveza, sastanaka i dogovora. Trigon između Marsa i vašeg vladaoca Jupitera, planete blagostanja i kontakata sa strancima, donosi vam zaradu preko građevinskih ili poslova sa nekretninama. Sredinom perioda, pazite da vam neko ne plasira pogrešnu informaciju.

Ljubav Sa Mesecom i Venerom u vašem znaku, 9. januara, nećete moći da ostanete neprimećeni. Kvadrat između Neptuna i Merkura, vladaoca vašeg emotivnog života, unosi tenziju u odnos sa partnerom. U vreme mladog Meseca, 11. januara, susret sa harizmatičnom osobom, preko posla, ostavlja jak utisak na vas.

Zdravlje Smanjite unos slatkiša.

Foto Pixabay free images

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Trigon između vašeg vladaoca Saturna i Marsa u vašem znaku, donosi vam priliv energije i entuzijazma. Sredinom nedelje, neko može pokušati da vas obmane ili prevari. Izbegavajte konflikte sa ženama. Krajem perioda, uspeh očekuje rođene u trećoj dekade čije zanimanje ima veze sa kreativnom delatnošću ili zanimanjem koje zahteva veći fizički napor.

Ljubav Sredinom perioda, moraćete da raspravite neku situaciju u domu sa voljenom osobom i članovima porodice. Mlad Mesec u vašem znaku, pravi trigon sa vašim suvladaocem Uranom, 11. januara, što nagoveštava poznanstvo sa harizmatičnom osobom.Drugi deo nedelje, muškim Jarčevima donosi susret sa koleginicom.

Zdravlje Pazite se u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Početkom perioda, novac vam pristiže preko angažmana u medijima ili na društvenim projektima. Vaš vladalac Uran, planeta planova ali i neočekivanih situacija, ove nedelje, obrazuje napet aspekt sa Venerom, koja upravlja kontaktima sa strancima, pa povedite više računa o ulaganju u nove projekte. Oko 10. januara, sastanak sa osobom koja o nečemu odlučuje.

Ljubav Spoj Meseca i Venere, 9. januara, donosi vam upoznavanje sa nekim preko interneta, a pozicija Merkura, zaduženog za vaš emotivni život - probleme u tajnoj romansi. U vreme mladog Meseca, 11. januara, slobodne Vodolije mogu ući u vezu sa lekarom ili nekim čiji posao nosi veću dozu rizika.

Zdravlje Osetljivi zglobovi.

Foto Pixabay free images

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Asteroid Gold i konjunkcija Meseca i Venere u astrološkom polju karijere, najavljuju dogovore o saradnji sa strancima. Pozicija Marsa, oko 10. januara, donosi vam uvećanje prihoda preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju česta putovanja. Pozicija Urana, koji upravlja vašom maštom, ove nedelje donosi inspiraciju umetnicima i sportistima druge dekade.

Ljubav Sa asteroidima Eros, Karma i Amor u vašem znaku, pravi ste magnet za suprotni pol. Vaš vladalac Neptun, 10. januara, obrazuje kvadrat sa Merkurom, donoseći vam susret sa osobom koja će prećutati da je zauzeta. U vreme mladog Meseca, 11. januara, neko će poželeti da pređe granicu prijateljstva s vama.

Zdravlje Uzimajte više tečnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)