Muzički karavan pijaniste Stefana Đokovića sutra stiže u Zaječar

PR

05. 10. 2023. u 14:15

Zaječar će zasijati u sjaju klasične muzike 6. oktobra 2023. godine, kada će pijanista Stefan Đoković održati spektakularni klavirski koncert.

Музички караван пијанисте Стефана Ђоковића сутра стиже у Зајечар

Foto: Promo

Pored Stefana na sceni će se pojaviti i sopran Nevena Đoković koja će svojim raskošnim talentom upotpuniti deseti u nizu koncerata poznatog virtuoza.

Stefan Đoković donosi svoje jedinstveno umeće sviranja klavira u Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu "Zoran Radmilović". Njegova muzička karijera obasjana je brojnim uspesima i priznanjima, a koncerti širom sveta svedoče o njegovoj izvanrednoj interpretaciji klasičnih kompozicija. Đokovićeva strast prema muzici prelazi na svaku notu koju izvodi, čineći svaku izvedbu Šopena, Šuberta i Lista nezaboravnom.

Ovaj koncert ima dublji značaj, istog dana obeležava se Dan grada Zaječara, a koncert će biti nezaboravni kulturni doprinos ovom svečanom trenutku. "Sa Mozzartom na krilima muzike" je projekat koji ima za cilj vraćanje kulture u srce naših zajednica - u naš dom kulture.

Ovaj izuzetni događaj ne bi bio moguć bez podrške Fondacije Mozzart, koja je prepoznala važnost ovog humanitarnog poduhvata. Njihova posvećenost kulturi i umetnosti doprinosi boljem sutrašnjem društvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)