KASAPIN KOJI JE ZAVEO CEO SVET: U nastavku serije "DR SMRT" pojavljuje se novi hirurg

N. D.

29. 01. 2023. u 15:20

DOK na kanalu Foks, ponedeljkom, od 22.00, premijerno pratimo prvu sezonu serije "Doktor Smrt", drame zasnovane na istinitoj priči o neurohirurgu monstrumu, Kristoferu Danču, koji je osakatio desetine pacijenata koji su dospeli pod njegov skalpel na operacionom stolu, iz Holivuda stižu najnovije vesti o drugom ciklusu.

КАСАПИН КОЈИ ЈЕ ЗАВЕО  ЦЕО СВЕТ: У наставку серије ДР СМРТ појављује се нови хирург

Foto: Foks/Promo

Glumačku postavu prvog serijala koju predvode Alek Boldvin, Kristijan Slejter i Džošua Džekson, u nastavku će naslediti zvezde serija "Naslednici" i "Zašto žene ubijaju" - Džudi Rejes, Džek Devenport i Anika Boras, dok je glavna rola pripala Edgaru Ramirezu, nominovanom za dva Emija, najpoznatijem po ulozi Đanija Versaćea u pretposlednjem nastavku "Američke krimi priče", emitovane na kanalu Nacionalna geografija.

Druga sezona antologijske serije prati priču "Čudesni čovek" u čijem je središtu novi hirurg, ovog puta Italijan Paolo Makijarini. Ovaj šarmantni ekspert poznat je po svojim inovativnim operacijama koje su mu donele nadimak "Čudesni čovek". Kada mu se istraživačka novinarka Benita Aleksander (Mendi Mur) obrati sa zahtevom za intervju, granica između ličnog i profesionalnog počinje da se zamagljuje, menjajući njen život zauvek. Dok ona saznaje koliko daleko će Paolo ići da zaštiti svoje tajne, grupa lekara iz svih delova sveta dolazi do sopstvenih šokantnih otkrića koja dovode u pitanje sve o "Čudesnom čoveku".

 - Veoma sam počastvovana što imam priliku da proširim univerzum Dr Smrti ovom fascinantnom pričom - istakla je scenaristkinja i izvršna producentkinja serije Ešli Mišel Hoban.

 - U novoj sezoni krećemo u planetarnu misiju u kojoj ćemo pokušati da istražimo kako je neuspeh institucija u zaštiti pacijenata postao univerzalno pitanje. Ohrabrujuća činjenica je to da uvek kada institucije "zaškripe" postoje heroji koji ustanu i bore se za promene svakog dana. Jedva čekam da podelimo ovu priču o romantici, intrigi, složenim likovima i, naravno, svim jezivim hororima koje nam je novi Dr Smrt pripremio u novim epizodama - zaključuje producentkinja, ističući da je prva sezona naišla na odličan odziv kod publike.

- Zaronili smo u zastrašujući, uvrnuti um dr Kristofera Danča, i pratili napore tima koji je dao sve od sebe da ga zaustavi. U nastavku istražujemo priču hirurga koji je uspeo da "zavede" celu medicinsku struku.

BONUS VIDEO:

ZNATE IH POD DRUGIM IMENIMA: Ovo su prava imena poznatih glumaca i pevača

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati