DEVETA ŽRTVA MASOVNOG UBICE IZ MLADENOVCA: Ovo je mladić koji je preminuo od posledica teškog ranjavanja u Malom Orašju (FOTO)

Јелена Илић
Jelena Ilić

23. 06. 2023. u 23:54

PETAR M. (26) teško ranjen u masovnom ubistvu u Malom Orašju preminuo je u petak uveče od posledica teških povreda. Ovo je deveta žrtva masovnog ubice iz Dubone Uroša B. (20).

ДЕВЕТА ЖРТВА МАСОВНОГ УБИЦЕ ИЗ МЛАДЕНОВЦА: Ово је младић који је преминуо од последица тешког рањавања у Малом Орашју (ФОТО)

FOTO: Privatna arhiva

Mladić je preminuo 50 dana od ranjavanja u Beogradu.

Ovu vest preneo je na svom Fejsbuk profilu večeras Hram Svetog apostola Vatrolomeja u Malom Orašju.

FOTO: Privatna arhiva

- Vest o smrti još jedne žrtve masovnog ubice, našeg dragog Petra, nas je zadesila u večernjim časovima praznika Svetog Apostola Vartolomeja, naše slave. .. Naš brat Petar je redovno dolazio u crkvu i ove godine je po Božijem promislu postio ceo Veliki Post i pričestio se Svetim Tajnama Hristovim na Vaskrs. Petar je imao želju da proslavi praznik Svetih Apostola Petra i Pavla kao svoju krsnu slavu. Takođe je brat Petar imao želju da naše selo oživi i obnovi mnoge izvore i znamenita mesta, kako bi očuvao tradiciju koju je imao kao vodič za "bolje sutra". Voleo je folklor i bio njegov predsednik u našem selu. Voleo je druženje, ljude, zabavu i ljubav koja nas okružuje. A i ljudi su voleli njega , i još uvek ga vole i uvek će ga voleti...“ stoji u objavi.

Zbog smrti šestog mladića iz ovog sela  litija i seoska slava su otkazani.

Podsetimo, Uroš B. je 4,maja bez ikakvog povoda u ubilačkom pohodu kroz dva sela sejao smrt automatskom puškom. Nakon hapšenja, u tužialštvu, izjavio je da je imao nameru da zaplaši ljude jer su loše gvoorili o njemu i njegovoj porodici.

Na mestu Rvani Gaj u Malom Orašju ubio je pet mladića koji se proslavljali Đurđevdan, a potom i troje mladih u školskom dvorištu u Duboni. Takođe, ranio je četranestoro mladih ljudi.

Petar Mitrović imao je najteže povrede, opasne po život. Sa teškim povredama u noći masakra primljen je najpre u smedervsku bolnicu, ali je odmah prebačen u Beograd, gde je, uprkos naporima lekara, više od mesec i po dana kasnije izgubio bitku za život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava