ODREĐEN PRITVOR NAPADAČU IZ BORČE: Osumnjičen za napad na golmana na utakmici

Š. M.

09. 05. 2022. u 15:28

MLADIĆU Mladenu R. (27) iz Borče danas je određen pritvor do 30 dana zbog napada na golmana omladinske ekipe BSK Batajnica A. B. (17) u nedelju u Kovilovu.

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР НАПАДАЧУ ИЗ БОРЧЕ: Осумњичен за напад на голмана на утакмици

Foto: Arhiva Novosti/N. Fifić

On je u 85. minutu meča omladinske lige zona Beograd sa Siti sport klubom uleteo na teren i naneo teške telesne povrede tinejdžeru A. B., kome je polomljen nos i napukla arkada.

Kako za "Novosti" priča dobro obavešten izvor, ništa nije ukazivalo da će doći do incidenta na utakmici omladinske lige Beograd.

- Ipak, pred sam kraj meča krenulo je koškanje jednog od igrača Siti sport kluba i golmana BSK Batajnice - priča izvor. - Oni su se verbalno sukobili, jer je golman zadržavao vreme, iako je rezultat bio 3:1 za njegovu ekipu. To je iznerviralo igrača protivničkog tima, koji mu je dobacio par reči, a malo su se i pogurali. Inače, napadač Mladen R. je brat igrača Siti sport kluba. Videvši da se koškaju, on je odjednom uleteo na teren i desnom rukom snažno udario A. B., koji je od siline udarca odmah pao na travu. Zatim je zahuktali mladić nastavio da ga udara, dok nisu priskočili ostali igrači sa klupe i razdvojili ih.

Naš izvor ističe da su svedoci ovog nemilog događaja u Kovilovu istakli da je bilo i fizičkog naguravanja između dva igrača, ali to još uvek nije zvanično potvrđeno.

- Loša organizacija meča i nedostatak obezbeđenja najviše su doprineli ovom događaju. Prisutni su odmah pozvali patrolu policije, koja je došla za svega par minuta i verovatno sprečila eskalaciju sukoba. Tada je napadač već pobegao, ali su organi reda “pritisli” njegove prijatelje i brzo saznali ko je i gde živi. Kada su otišli da obiđu stan, tu ga nisu našli, pa su drugovima rekli da mu jave da imaju sve podatke i da se preda što pre da ga ne bi jurili po Borči. Tako je i uradio, sam se pojavio u policijskoj stanici. I napadač je zadobio povredu desne šake. Kada su ga policajci pitali šta je to uradio, samo je rekao da ni sam ne zna šta mu je bilo.

Posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu njemu je određeno zadržavanje do 30 dana zbog krivičnog dela nanošenja teških telesnih povreda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)